Uutiset

Naisten valmennukseen kovia tekijöitä!

Share |
22.06.2017

NST:n Naisten joukkue on solminut tulevan kauden kattavat sopimukset Pette Nousiaisen ja Antti-Juuso Ropon kanssa. Nousiainen vastaa lajivalmennuksesta yhdessä Joonas Haapalan kanssa, Ropon rooli on fysiikkavalmennuksessa.

 

 

Nousiainen innolla mukaan valmennukseen

 

”Fiilikset on todella hyvät! Tuntuu kuin olisi kotia tullut, sillä viimeiset kuusi kautta on pääsääntöisesti mennyt miehiä ja poikia valmentaen, pois lukien valmennukset Eestissä.

NST:n Naisten valmennuksessa en ole aikaisemmin ollut, mutta monta tuttua pelaajaa löytyy joukkueesta junioriajoilta, jolloin olen heitä valmentanut.

Kaikki tapahtui nopealla aikataululla, mutta päätös oli lopulta helppo tehdä, sillä onhan NST:n Naiset hyvin hoidettu legendaarinen ja menestynyt joukkue.”

 

 

Ropon johdolla huippukuntoon

25-vuotiaan Antti-Juuso Ropon urheilutausta on jääpallon puolella. Ropo oli voittamassa Veiterän kanssa SM-kultaa viime vuonna. Hän toimii tällä hetkellä myös SaiPan fysioterapeuttina, sekä vastaa Veiterän fysiikkaharjoittelusta. 

 

Haapalan mukaan molemmat uusista kasvoista ovat erittäin tervetulleita joukkueeseen.

 

” Hienoa saada Pette mukaan lajivalmennukseen. Omaa paljon kokemusta valmennuksesta ja ensimmäisten keskustelujen perusteella ajatukset pelaamisesta käy hyvin yksiin. Viime kaudella kohdattiin monta kertaa harjoitusotteluiden merkeissä, ja tykkäsin näkemästäni. Petten pelaajat kehittyivät, etenkin pallollisessa pelissä, kauden aikana huomattavasti. Tuo varmasti uusia ajatuksia ja virikkeitä meidänkin harjoitteluun. ”

 

”Andyn mukaan tulo on iso juttu. Oma tietotaito fysiikkavalmennuksesta on hyvinkin rajallista, ja fyysinen kehitys on vähän junnannut paikallaan. Nyt pelaajilla on loistava mahdollisuus mennä eteenpäin silläkin saralla.” 

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
21.03.2018Miesten päävalmentaja vaihtuu - tavoitteena liiga
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina

Siirry arkistoon »