Uutiset

Hulkkonen palaa, Puustinen jatkaa - Ruippo one more year!

Share |
10.05.2017 7:30

Hulkkonen palaa, Puustinen jatkaa - Ruippo one more year

NST:n miesten edustusjoukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. Toukokuun alussa harjoittelun aloittanut ryhmä on tehnyt jatkosopimuksen Petteri Puustisen ja Janne Ruipon kanssa. Lisäksi joukkue vahvistuu tuntuvasti, kun viime kaudella Ruotsin Superliigan Karlstadissa pelannut Samuli Hulkkonen liittyy sinipaitojen sopimuspelaajien listaan. 

Puustinen.jpgRuippo.jpgm_hulk.jpg

Puustisen tehot irti

Petteri Puustinen oli NST:n kolmanneksi paras pistemies ja maalintekijä tehoin 22+8=30. Oikea käsi alhaalla ampuva Puustinen oli tärkeässä roolissa myös Playouteissa (3+1=4). 

- Puustisesta saadaan edelleen puristettua paljon nähtyä enemmän irti, toteaa NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka.

- Viime kaudella sitä osaamisen ylärekisteriä nähtiin väläyksittäin ja tällä kaudella meillä on selkeä tavoite, että sitä nähdään pelistä toiseen. Viime kaudella maaleja syntyi noin maali per peli -tahtia, mutta hänen kohdallaan ei kyllä liikuta vielä osaamisen rajoilla. 

Janne, ONE MORE YEAR!

Janne ”Kosi” Ruippo pyörsi menneellä kaudella lopettamispäätöksensä ja hyppäsi joukkueenjohtajan tontilta takaisin pelikentälle. Tällä kertaa mies raapusti nimensä jatkosopimukseen ennen kuin innokkaimmat ehtivät huutaa ”one more year”. 

- Vaikka valmistautumiskausi jäi vajaaksi, ”Kosi” toi siitä huolimatta joukkueelle kaivattua kokemusta ja positiivisuutta vaikean syyskauden vastoinkäymisten keskelle. Kausi päättyi ikävästi kesken juuri ennen playouteja, mutta vamma oli pelättyä paljon lievempi ja mies on nyt heti alusta asti mukana. 

Hulkkosen paluu - tärkeä palanen

Samuli Hulkkonen toimi NST:n kapteenina kaudella 15-16 ja siirtyi viime kaudeksi Ruotsin Superliigan Karlstadiin yhdessä jo julkaistun Aleksi Ikosen kanssa. Tinkimätön ja kahteen suuntaan töitä paiskiva joukkuepelaaja on Kytöhongan mukaan avainpalanen NST:n tulevan kauden joukkueessa.

- Hulkki on niitä miehiä, jotka kuka tahansa valmentaja ottaisi kirkuen omaan joukkueeseensa. Hän pelaa aina joukkueelleen suurella sydämellä ja vaikka mies pystyy myös tekemään pörssejä, hänen arvonsa mitataan monissa muissakin asioissa. Arvostan luonnollisesti Hulkin pelitaitoja, ja hänen myötä saamme myös sitä huippuluokan esimerkkiä miten jokainen asia mitä kentällä ja treeneissä tapahtuu, tehdään joukkueen etua ajatellen. 

NST julkaisee loput tämän hetken sopimuspelaajansa ensi viikolla.

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
24.05.2018GDPR - tietosuojamme on kunnossa!
16.05.2018 12:00Santeri Raatarilasta NST:n uusi miesten päävalmentaja
16.05.2018Naisten valmennustiimi kaudelle 2018-2019
20.04.2018Pelaamaan NST:n Naisiin?
06.04.2018Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 8.6.2018 - ilmoittaudu mukaan!
02.04.2018TPS kaatui toistamiseen tiukalla taistelulla
02.04.2018NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!
30.03.2018Vähämaalinen vääntö Leaf Areenalla NSTVoimalle
29.03.2018Naisten kausi päättyi puolivälieriin

Siirry arkistoon »