Uutiset

Miesten maalivahtiosasto valmis - Monthan, Nilosaari ja Lappalainen!

Share |
04.05.2017 7:30

Maalivahtiosasto valmis - Monthan, Nilosaari ja Lappalainen tilkitsevät luukut

NST on solminut jatkosopimukset Jarkko Monthanin ja Ville Nilosaaren kanssa. Maalivahtiosaston täydentää menneellä kaudella B-pojissa edukseen esiintynyt Oiva Lappalainen.

Monthan.jpgNilosaari.jpgOiva

Jarkko Monthan on pelannut NST:n paidassa ennenkin

Jo toiveajatteluksi muuttuneet huhut lopettamisesta loppuvat tänä keväänä lyhyeen, sillä viisi voittoa viidestä viimeisestä pelistään voittanut "Monttu" ei tarvinnut tänä keväänä pitkää miettimisaikaa.

Perttu Kytöhonka on mielissään kokeneen maalivahdin jatkosta.

- Koko veskariosastolla oli viime kaudella niinikään uusi tilanne, kun jengi edessä vaihtui melkein kokonaan ja pelissä muuttui käytännössä kaikki. Joskus unohtuu, että maalivahti ei ole irrallinen palanen joukkuetta, vaan kaikki kenttäpelaajien tekeminen vaikuttaa myös heihin. Ja toisin päin. Otti aikansa, että Monttu löysi tutun varmuuden tekemiseensä, mutta loppukaudesta nähtiin kyllä melko epäreilua maalivahtipeliä häneltä.

Nilosaaren sormimurtuma ja paluu parrasvaloihin

Ville Nilosaari kamppaili kauden aikana rinta rinnan Monthanin kanssa ykköstorjujan ruudusta. Hyvin startannut syyskausi katkesi sormimurtumaan, mutta mies raastoi itsensä vielä kuntoon.

- Meillä oli selkeä lähtötilanne, että Monttu ja Nilo pelaavat pelit puoliksi ja loppukaudesta katsotaan kumpi pelaa isommilla minuuteilla. Kun aloitimme kauden loppusuoran ja pakkovoittopelit, valmennuksen valinta ja vastuurooli kohdistui ensin Niloon. Tämä kertoo jo riittävästi, toteaa Kytöhonka.

Nuori Oiva Lappalainen haastaa kokeneita

Vuonna 1999 syntynyt Oiva Lappalainen kantoi päävastuuta B-pojissa, jotka kampesivat itsensä aina SM-puolivälieriiin saakka. Täynnä positiivista energiaa oleva Oiva ihastutti ja villitsi B-poikien peleissä yleisöä koko kentän tuuletuksillaan ja sekä huikeilla torjunnoillaan.

- Oiva on todella kova harjoittelija ja hän tekee oman juttunsa erittäin korkealla intensiteetillä. Vaikka tuossa on kaksi aika vahvaa veskaria mukana, Oiva kykenee luomaan välittömästi uudenlaisen kilpailutilanteen ja takapaineen.

- Kun meillä on valmennustiimissä vielä maan paras maalivahtivalmentaja Juho Meuronen, voi kyllä näin päävalmentajana olla luottavaisin mielin, päättää Kytöhonka.

Lisää pelaajauutisia tulossa lähipäivinä.

22.06.2017Naisten valmennukseen kovia tekijöitä!
31.05.2017Tunnelmia NST:n kauden päättäjäisistä!
30.05.2017 8:00Naisten joukkue täydentyy neljällä pelaajalla!
12.05.2017 11:00Naisten joukkueelle jatkosopimuksia!
12.05.2017Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 9.6.2017 - ilmoittaudu mukaan!
12.05.2017Risto Töllikkö palaa NST-paitaan!
11.05.2017ILMAINEN valmennuskoulutus kesäkuussa , ilmoittaudu mukaan!
10.05.2017 7:30Hulkkonen palaa, Puustinen jatkaa - Ruippo one more year!
07.05.2017U19 Nuoret maailmanmestaruuteen - NST:n Joonatan Kovanen pelasi hienot kisat!
06.05.20176 NST:n D-poikaa mukaan maajoukkutie-leiritykseen

Siirry arkistoon »