Uutiset

NST matkaa Länsirannikolle

Share |
21.10.2016

Takaisin voittojen tielle viime viikonloppuna palannut NST matkaa Länsirannikolle tuplakierrokselle. Lauantaina joukkue kohtaa sarjanousija FBC Turun ja sunnuntaina FBT Karhut. Joukkueen päävalmentaja Perttu Kytöhonka ennakoi tiukkaa viikonloppua.

- FBC Turku on sarjanousija, mutta on käytännössä viimeiset pari kautta pelannut ”väärällä” sarjatasolla jos näin voidaan sanoa. Viime kaudella joukkue ei hävinnyt peliäkään ja nousi näytöstyyliin Divariin. Beeceeltä löytyy vankkaa kokemusta pääsarjatasolta ja Garden ei ole koskaan ollut helppo paikka vierailijalle.

- FBT Karhut puolestaan on sekin hyvin mielenkiintoinen joukkue. Kausi on lähtenyt ehkä hieman ailahdellen liikkeelle, mutta joukkue on ehdottomasti sarjan taitavimpia ja ratkaisuvalmiutta löytyy kaikista kentistä. Keihäänkärkinä tietenkin Lepola-Lahtinen-Tikka -kolmikko jonka kanssa saamme olla todella tarkkana. Ylivoimalla Karhut on niinikään todella vaarallinen.

NST:n harjoitusviikko on sujunut mallikkaasti ja joukkue on kyennyt valmistautumaan viikonloppuun täysipainoisesti.

- Tuntuu, että pahin flunssakausi alkaa olla takanapäin. Ollaan päästy nyt treenaamaan laajalla miehistöllä pidempi pätkä ja se näkyy kyllä pelaamisessa. Kommunikointi, yhteispeli, on tässä joukkuelajissa tärkein asia ja jotta se saadaan kehittymään, pitää päästä harjoittelemaan ehjillä viisikoilla.

Kytöhongalle lauantain FBC-kamppailu on erityisen mielenkiintoinen.

- Turha sitä kiistää, lauantain kamppailu on ollut omassa kalenterissani merkittynä vahvalla tussilla heti otteluohjelman valmistumisesta lähtien. Myönsin joukkueellekin avoimesti, että pieni ekstramerkitys tällä pelillä tietenkin itselleni on.

- Viikonloppuna fokuksemme ei ole kuitenkaan vanhojen muistelemisessa, vaan lähdemme hakemaan ensin kahta pistettä lauantaina, sitten kahta pistettä sunnuntaina, Kytöhonka päättää.

15.01.2018Lasse Kurronen ja Juho Meuronen jatkavat naisten maajoukkueen peräsimessä!
14.01.2018Naisille kauden ensimmäinen voitto
14.01.2018NST kaatoi FBC Turun - tiistaina ÅIF kotona
08.01.2018Karhut kaatui tasapainoisen esityksen päätteeksi
30.12.2017 9:00Ville Alkki NST:n riveihin
21.12.2017Janne Ruipon kausi päättyi loukkaantumiseen - Mikko Sipari Sveitsiin
19.12.2017Hyvää joulua
18.12.2017Naisten vuoden viimeinen ottelu päättyi tappioon
15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta

Siirry arkistoon »