Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

Naisten joukkueen runko rakentuu

10.08.2018 13:00

NST:n naisten joukkue on solminut tukun pelaajasopimuksia kaudelle 2018-2019. NST:n maalia vartioi ensi kaudellakin Minna Paasu. Jyväskyläläisestä Happeesta Lappeenrantaan siirtynyt Paasu aloittaa jo neljännen kauden NST:n maalilla. Päävalmentaja, Joonas Haapala, on luonnollisesti tyytyväinen Paasun jatkosopimuksesta.

” Loistava homma, että Minna päätti jatkaa pelaamista. On todella tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. On joukkueen kokenutta kaartia ja oli mukana voittamassa mestaruutta 2016, niin tietää mitä menestyminen vaatii. ”

Uutena kasvona naisten maalivahtiosastolle liittyy, Viron maajoukkueessakin esiintynyt, nuori Lotta Peedimaa. Viime kaudella Peedimaa edusti Virolaista, Eesti Maaulikooli SK:ta. 

(Lotan pelaajakortti IFF:n sivuilta http://www.floorball.org/pelaajakortti.asp?pelaaja_id=1378714346&sarjaId=3 )

Lotta oli viime vuonna katsomassa meidän kotipeliä SB Prota vastaan ja innostui Suomen Liigasta. Saatiin hyvät suositukset pelaajasta, katseltiin pelejä internetistä ja pyydettiin käymään treeneissä. Nopeasti kävi selväksi, että halutaan Lotta tänne ensi kaudeksi. On erittäin tunnollinen harjoittelija ja pääsee hyvään valmennukseen, niin jännä nähdä mihin asti se kantaa. ”

Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa ensi kaudellakin Juho Meuronen.

Meukan tuntee kaikki! Suhtautuu valmentamiseen intohimolla. CV on erittäin vakuuttava. Uskallan väittää, että parhaita maalivahtivalmentajia maailmassa – jopa paras. Kehittyminen ei ainakaan jää maalivahtivalmennuksen tasosta kiinni! On myös armottoman kova kalamies! ” Toteaa Haapala.

Kenttäpelaajista nimensä sopimuspaperiin laittoivat, puolustajat, Aino Partinen, Sofia Sinkko, Emma Kaila, Lotta Piirainen sekä hyökkääjät Hanna Kiljunen, Silvia Hahl, Liisa Laapio, Jenna Backman ja Kati Kütisaar.

Kati tuli meille viime vuonna kesken kauden ja alun totuttelun jälkeen oli isossa roolissa keväällä, kun noustiin jumbosijalta pudotuspeleihin. Toinen kausi, niin sopeutuminen sarjaan on paljon helpompaa. Uskon, että ottaa isoja kehitysaskeleita urallaan! ”

Lotta on mielenkiintoinen tapaus. Halusin hänet joukkueeseen jo pari vuotta sitten, mutta silloin päätti vielä jäädä Katajaan. Omaa kaikki aihiot hyväksi hyökkääväksi puolustajaksi. Tuo tulivoimaa meidän pakkikalustoon. Tulee ihastuttamaan Urheilutalon katsojia otteillaan!

Silvia, Aino, Sofia ja Emma ovat pitkän linjan NST:läisiä. Tuntevat talon tavat ja tuovat kaivattua kokemusta joukkueeseen. Pelillinen rooli jokaisella tulee olemaan iso. Hannan, Jennan ja Liisan myötä saadaan joukkueeseen paljon pallollista taitoa. Jokaisella on kaikki mahdollisuudet pelata huippukausi. "

Naisten joukkue matkustaa viikonloppuna Sipoossa pelattavaan turnaukseen, jossa se kohtaa Turun Palloseuran, ÅIF:n ja entisen NST:n päävalmentajan Mika Strömbergin valmentaman Unihockey Berner Oberlandin. Seuraa turnauskuulumisia NST:n naisten sosiaalisen median kanavilta!

18.04.2019 20:00Lappeenrantaan suunnitteilla uusi salibandyn suurseura
24.10.2019Naiset sunnuntainan Jyväskylään
14.10.2019Naisille tärkeä voitto sarjakärjestä.
14.10.2019Syyslomaviikko
07.10.2019Naisille pettymys Hämeenlinnasta
04.10.2019Naiset lauantaina Hämeenlinnaan
02.10.2019Naisille viikonlopusta tappio ja voitto
21.09.2019Kausiennakkohaastattelussa Betonivuori Oy:n kummipelaaja Emma Kaila
30.08.2019NST C2 - SM-karsinnat jatkuu Forssassa!
23.08.2019Salibandykerhon ilmoittautuminen kaudelle 19-20 avattu.

Siirry arkistoon »