Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

NST miehet - Valmennustiimissä uudet tuulet

09.08.2018 19:00

Edustusjoukkueen vastuuvalmentaja vaihtuu

Miesten joukkuen osalta alkukauden vetovastuussa ollut valmentaja Santeri Raatarila jää pois valmennustiimistä henkilökohtaisten syiden johdosta. Ajankäytölliset haasteet eivät tällä hetkellä mahdollista valmennustyön jatkamista nykyisessä roolissa.

-Tilanne on todella ikävä ja harmittaa itseäni suuresti. Jokainen minut tunteva tietää, että valmentaminen on minulle erittäin suuri intohimo ja valmennustöitä tehdessäni vaadin myös itseltäni erittäin paljon. Nyt tilanne vain ajautui pisteeseen, jossa en omasta arjestani johtuen olisi pystynyt ylläpitämään sitä toiminnan tasoa, minkä jälkeen pystyisin allekirjoittamaan työni jälkeä. Puntaroin asiaa monelta kantilta ja päädyin tekemään tämän vaikean päätöksen Santeri kommentoi omaa päätöstään.

-Joukkueen kanssa harjoituksissa toimiminen on kuitenkin ollut itselleni varsin antoisaa aikaa ja haluankin osaltani kiittää jokaista mukana ollutta. Toivotankin joukkueelle ja seuralle paljon tsemppiä alkavaan kauteen.

Mika Valtonen miesten uusi päävalmentaja

Miesten valmennustiimille on nimetty uusi päävalmentaja Mika Valtonen, joka on toiminut seuran vanhinpien junioreiden valmentajana ja luonnollinen jatkaja Santerin aloittamalle projektille jo pelkästään siksi että moni pelaajista on Mikan valmennettavia aiemmilta kausilta.
Mika Valtonen kommentoi omaa uutta pestiään seuraavasti.

NST:n toiminnassa on jo pitkään näkynyt hyvän tekemisen meininki. Etelä-Karjalan liikuttavin seura toimii aktiivisesti lajin suunnannäyttäjänä. Olin positiivisesti yllättynyt avautuneesta mahdollisuudesta toimia tällä kaudella miesten päävalmentajana. Nöyrällä mielellä otan haasteen vastaan. Uskon että valmennustyylini tuo joukkueelle kaivattua peli-iloa ja samalla saa pelaajat ponnistelemaan parempien tulosten puolesta. Valmennushistoriani monen pelaajan kanssa helpottaa työtäni ja on ehdottomasti etu tulevaa kautta ajatellen.

NST seurana on ollut mukana omalla salibandyurallani sekä pelaajana että valmentajana. Kiitän saamastani luottamuksesta.

NST onnittelee Mikaa uudesta tehtävästä ja toivottaa roimasti onnea pelikaudelle sekä samaan hengenvetoon kiittää Santeria erinomaisesta valmennustyöstä kesäkauden osalta, ja toivoo että Santeri nähdään vielä jatkossa NST:n riveissä.
Lisätietoja aiheesta:
Ville Kuusela
Hallituksen jäsen
040 5050 707
18.04.2019 20:00Lappeenrantaan suunnitteilla uusi salibandyn suurseura
18.08.2019Arto Vainikainen lopettaa pelaajauransa ja siirtyy valmentajaksi
07.08.2019Divarin runkosarjan otteluohjelma on julkaistu
21.05.2019NST ylimääräinen vuosikokous
03.05.2019Samuli Huppunen, Jere Niemelä ja Julius Huppunen jatkavat NST-paidassa
20.04.2019 8:00Valtonen jatkaa miehissä, Haapala naisten päävalmentajana
10.04.2019NST C2 avoimet harjoitukset - TRYOUT 27.4-30.4
21.03.2019C-tyttöjen pudotuspelit
07.03.2019PUDOTUSPELI-INFO JA LIVELÄHETYKSET
26.02.2019Naiset aloittavat pudotuspelikarsinnat lauantaina 2.3.

Siirry arkistoon »