Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!

Share |
02.04.2018

Finaalipaikkoja sekä yhteistyötä - yhteistyö liikuttaa

NST:n junioripolku tuottaa vuosittain suuren määrän MAAJOUKKUETIE-pelaajia eri ikäluokissa ja seuran painopiste on rakentaa laadukasta toimintaa joka mahdollistaa pelaajille pääsyn kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

MAAJOUKKUTIE-FBA-1030x728.png

Kuluvalla kaudella seuramme pelaajista oli edustajia sekä U16 että U19 maajoukkueissa, ja lisäksi eri ikäluokkien toiminnassa leirityksillä 25 pelaajaa sekä tytöistä että pojista.

Määrä kertoo laadustamme ja siitä että lasten ja nuorten valmennuksen laatu on Kaakkois-Suomen kärkeä. 

Tässä lyhyet katsaukset poikajoukkueiden kuulumisiin.

NST:n poikajuniorijoukkueet saalistivat tällä kaudella B-ikäisissä SM-sarjapaikan sekä paikan välierissä, C1-ikäiset pelasivat hienosti divaria ja 03 ikäiset karsivat SM-sarjaan ja jäivät niukasti ulos pelaten loppukauden aluesarjaa 2 ryhmän voimin siellä hyvin menestyen. Seuran A-pojat pelasivat 1-divaria sijoittuen sarjassa 4.sijalle.

05 ikäluokan pojat pelasivat itsensä tutusti ikäluokkansa finaaleihin 05 sarjassa sekä haastajafinaaliin 04 sarjassa. Ryhmän toinen puolikas tippui niukasti haastajafinaalista 05 ikäluokassa. 06 pojat hoitivat myös itsensä ikäluokkansa finaaleihin hallitsevina mestareina. 07 ryhmä menestyi myös mukavasti ja pääsi pelaamaan alueen muiden kilparyhmien kanssa tasapäin äärimmäisen tiukassa ylemmassä jatkosarjassa jääden kuitenkin ulos finaaleista.

08-09 ikäluokkien poikajoukkueet menestyivät sarjoissaan hienosti ja jatkavat varmasti tulevilla kausilla vanhempien juniori-ikäluokkien jalanjälkiä kun sarjatoiminta muuttuu ylialueelliseksi ja otteluista lasketaan myös sarjapisteitä.

08 pojat saalisti 37 ottelusta 32 voittoa ja 4 tasapeliä, huikea suoritus! 09 joukkueen saldo ensimmäiseltä kaudelta oli myös vakuuttava, yksi tappio ja loput peleistä päättyi poikien voittoon.

NSTVoima - B-pojat - yhteistyön esimerkki!

Yhteistyöseuramme Urheiluseura Imatran Voima tekee laadukasta työtä ja tämän työn hedelmistä yhteisjoukkueemme NSTVoima on saanut nauttia kuluvalla kaudella.

B-pojat ovat pelanneet hienon kauden SM-sarjassa ja tällä hetkellä taistelevat paikasta SM-finaaliin yhtenä välieräjoukkueena. Tämä on osoitus siitä että yhdessä olemme enemmän ja seurojen yhteistyö voi tuottaa pelaajille äärettömän hienoja mahdollisuuksia pelata kansallisella huipulla kovia sarjapelejä.

Pelin kautta - ilon kautta

Yksi NST:n junioripolun kehittämisestä vastaavista valmentajista Ville Kuusela kommentoi menestystä seuraavasti.

Kaikki lähtee laadukkaasta arjesta ja siitä että meillä on yhteinen käsitys siitä mitä olemme tekemässä ja kenelle. Suunta ja määrä sekä laatu ovat asioita jotka toistuvat arjessa ja joiden avulla pelaajien kehittyminen aina huipulle asti on mahdollista.

Olemme parin viimekauden aikana uudistaneet rajusti toimintaamme sekä taustoilta että arjessa valmennustoiminnan osalta ja on ilo nähdä miten nopeasti se on vaikuttanut myös menestykseen sekä pelikentällä että sen ulkopuolella. Pelaajat ovat aina etusijalla junioritoiminnassa ja pelaajien tavoitteet ja unelmat tärkeitä sekä niissä tukeminen.

Mitä ne muutokset ovat konkreettisesti?

Muutoksia on ajettu sisään eri ikäluokilla osin kokeillen ja todeten että miten jokin asia toimii, ja esimerkkinä se keskeinen konkreettinen asia joka toteutuu arjessa on että treenaamme paljon pelinomaisia harjoitteita aina kun ryhmät on kasassa. Pelinomaisuus tarkoittaa että eri säännöillä rajoitettuja peliharjoitteita on paljon ja sen mitä itse olen havainnut tällä on ollut myös treeniaktiivisuuteen ja motivaatioon erittäin suuri vaikutus. On ilo pelata, sen varmasti jokainen ymmärtää urheilun ystävä.

Toisaalta meillä on käytössä uusinta tietoa esimerkiksi aivotutkimuksen osalta, miten ihminen oppii ja kehittyy urheilukontekstissa sekä tietoa erilaisten harjoitusmallien vaikutuksesta pelaajien kehittymiseen eri ikäkausina. Lisäksi se mittava kokemus joka on saatu eri ryhmiin jalkautettua laadukkaiden valmentajien muodossa on kyllä suuri ylpeydenaihe.

KIITOS - Seuraväelle ja toimijoille sekä tukijoille

Kausi on jo pitkällä joten on myös aika kiittää kaikkia tekijöitä ja vanhempia sekä tietysti seuran pelaajia jotka ovat ahkerasti harjoitelleet läpi kauden. Myös yhteistyökumppanimme ansaitsevat ison kiitoksen kun rohkeasti tuette toimintaa osaltanne ja mahdollistatte laadukkaan toiminnan lapsille ja nuorille.

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme!

Lue TÄSTÄ lisää joukkueiden treeniajoista ja liity mukaan menestyvään seuraan.

18.04.2019 20:00Lappeenrantaan suunnitteilla uusi salibandyn suurseura
21.05.2019NST ylimääräinen vuosikokous
03.05.2019Samuli Huppunen, Jere Niemelä ja Julius Huppunen jatkavat NST-paidassa
20.04.2019 8:00Valtonen jatkaa miehissä, Haapala naisten päävalmentajana
10.04.2019NST C2 avoimet harjoitukset - TRYOUT 27.4-30.4
21.03.2019C-tyttöjen pudotuspelit
07.03.2019PUDOTUSPELI-INFO JA LIVELÄHETYKSET
26.02.2019Naiset aloittavat pudotuspelikarsinnat lauantaina 2.3.
10.12.2018NST ja Jarkko Nurmela sopimukseen loppukaudesta
15.09.2018 13:30Juuli Hakkarainen jatkaa NST:ssä!

Siirry arkistoon »