Uutiset

NST kukisti O2:n ja tarttui tiukasti kiinni runkosarjan voittoon

Share |
01.03.2018

NST kukisti O2:n ja tarttui tiukasti kiinni runkosarjan voittoon

NST:n tiukka loppusuora Divarin runkosarjassa jatkui keskiviikkoiltana Jyväskylässä, kun se kohtasi kohun keskellä ( http://paakallo.fi/2018/02/kilpailu-ja-kurinpitoryhma-maarasi-aifn-ja-o2n-paavalmentajat-vuoden-kilpailukieltoon-ottelun-lopputuloksen-sopimisesta/ ) otteluun valmistautuneen O2:n. Rajun fyysinen ja intohimoisesti taistellut kotijoukkue laittoi NST:n todella ahtaalle, mutta lopulta taululla seisoi lukemat 7-8 (0-4, 4-0, 3-4) ja kaksi pistettä matkasi sinipaitojen mukana Lappeenrantaan. Samalla joukkue tarrasi tiukasti kiinni runkosarjan voittoon.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka kommentoi ottelua pelin jälkeen.

- Huh huh. Vastustaja asetti meille varmaan tämän kauden kovimman pelillisen haasteen, vaikka toki ollaan otteluita hävittykin. Ottelussa kamppailtiin vahvasti myös siitä, kumman pillien mukaan sitä viedään eteenpäin ja vaikka avauserä menikin meille selvästi, täytyy myöntää että ekat reilu puoli tuntia tämä oli O2:n peli. 

- O2 tuntui kyenneen kääntämään päivän uutiset edukseen, sillä kentällä näytti olevan kyllä todella yhtenäinen ja taisteleva joukkue. Jäätiin alkuun vähän jyrän alle. Tämän tyyppinen peli vie helposti mukanaan ja meilläkin se eteneminen pystysuuntaan meni liian nopeaksi. Se taas johtaa viisikon etäisyyksien kasvamiseen, joka taas tuotti paljon ison tilan epäorganisoituneita tilanteita. Se oli tänään O2:n etu. Loppua kohden saatiin viisikot paremmin tiiviiksi ja sen myötä otettua kontrolli. Oikeastaan loppupuolen miinuksina voidaan lähinnä nostaa kaksi maalinjälkeistä vaihtoa, kun vastustaja pääsi heti kuittamaan. Muuten kolmas erä oli melko lailla hyvin hanskassa. 

NST:n voitto tiesi sitä, että se tarrasi tiukasti kiinni runkosarjan ykkössijaan ennen viimeistä kierrosta. Lauantain päätöskierroksella NST kohtaa juurikin ainoan uhkaajansa, eli M-Teamin, joka on kaksi pistettä lappeenrantalaisia perässä. NST:n maalieron ollessa 19 maalia M-Teamin maalieroa parempi, M-Teamin pitäisi voittaa lauantain ottelu kymmenellä maalilla ohittaakseen NST:n. 

- Selvä homma, että ollaan pelattu itsemme piikkipaikan suhteen hyvään asemaan. Toimitaan kuitenkin kuten tähänkin saakka - katsotaan vastustaja, mietitään lähtökulma ja ollaan valmiita pelaamaan. Halutaan ehdottomasti päättää runkosarja hyvään esitykseen kotiyleisön edessä, joka on tukenut meitä tässä parin vuoden aikana ja samalla näyttää olevamme hyvässä iskussa ennen ratkaisupelejä, linjaa Kytöhonka.

Divarin runkosarjan päätösottelu NST - M-Team la 3.3. klo 17.00 Urheilutalo

19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
12.03.2018Naiset päättävät runkosarjan lauantaina Huhtiniemessä
12.03.2018Mona Backman jatkaa NST:ssä

Siirry arkistoon »