Uutiset

NST nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa - sunnuntaina kotona vastassa Blue Fox

Share |
24.02.2018

NST nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa
NST nappasi tämän kauden runkosarjan osalta Karjalan herruuden itselleen puhtaasti otteluvoitoin 2-0, kun se kukisti Josban vieraskentällä rangaistuslaukausten jälkeen lukemin 3-4 (2-3, 0-0, 1-0, 0-1 rl.). Näin ollen sinipaidat siirtyi jälleen Divarin piikkipaikalle, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. 
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka otti voiton vastaan, mutta näki joukkueensa esityksessä paljon parantamisen varaa.
- Osin Josban hyvyyttä, osin meidän heikkoutta tänään se, että ei päästy kolmanteen erään selkeämmässä johtoasemassa. Erityisesti toisessa erässä avautui iso läjä ihan ykköskategorian maalipaikkoja, mutta tänään kävi vähän niin, että se viimeisen ratkaisun laatu jätti toivomisen varaa tai sitten lähdettiin siirtelemään. Ei voi olla tähän tyytyväinen. Toki Josban kaksi ensimmäistä maalia oli melkoista hillopullaa eikä se lopun tasoituskaan ihan ilman pomppuja päässyt syntymään, mutta näitä tulee jos ei onnistuta tilanteita käyttämään. Pitää olla tällaisten yläpuolella. 
- Vaikka meillä on tässä taas viisi voittoa putkeen ja peli tuloksellisesti onkin kulkenut, meidän pitää tarkastella omaa tekemistämme jatkuvasti myös kriittisesti. Fakta on, että nämä viisi viimeistä voittopeliä ovat olleet joko tasan tai maalin pelejä kahden erän jälkeen. Kaikissa olisi paremmalla tekemisellä ollut tilaisuudet karata aiemminkin. Emme ole näitä tilaisuuksia kuitenkaan käyttäneet ja tänään jouduttiinkin sitten jo jatkoajalle kun sellaista viimeisen erän rykäisyä ei tullutkaan. Toki tässä voi nähdä myös paljon positiivista - jaksamme jauhaa siellä kolmannessakin erässä laajalla rintamalla ja sitä kautta 60 minuutin aikana viime aikoina pärjätty. Aina ei tarvitsisi kuitenkaan mennä vaikeimman kautta.
NST pelaa runkosarjansa päätökseen tiivistä tahtia. Sunnuntaina se saa Urheilutalolle vieraita Pohjanmaalta sarjan jumbosijalle jo jumittuneen Blue Foxin muodossa. 
- Vastustajalla ei ole enää sijoituksen suhteen pelattavaa, mutta helppo veikata, että sieltä tulee vastaan paineettomassa tilassa pelaava jengi. Tämä voi joskus näkyä negatiivisesti, mutta myös positiivisesti kun pitkään stressin alla pelannut joukkue pääsee pelaamaan ilman varsinaista panosta. 
- Meillä on omat selkeät työstökohteet sunnuntaina. Yksi on se omien tilanteiden hyväksikäyttö. Tulos ei saa liikaa ohjata ajatuksia, kehitettävää löytyy vielä ennen nousutaisteluja vaikka millä mitalla, päättää Kytöhonka.
Su 25.3. klo 15.00 NST-Blue Fox, Urheilutalo
21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
24.05.2018GDPR - tietosuojamme on kunnossa!
16.05.2018 12:00Santeri Raatarilasta NST:n uusi miesten päävalmentaja
16.05.2018Naisten valmennustiimi kaudelle 2018-2019
20.04.2018Pelaamaan NST:n Naisiin?
06.04.2018Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 8.6.2018 - ilmoittaudu mukaan!
02.04.2018TPS kaatui toistamiseen tiukalla taistelulla
02.04.2018NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!
30.03.2018Vähämaalinen vääntö Leaf Areenalla NSTVoimalle
29.03.2018Naisten kausi päättyi puolivälieriin

Siirry arkistoon »