Uutiset

NST nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa - sunnuntaina kotona vastassa Blue Fox

Share |
24.02.2018

NST nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa
NST nappasi tämän kauden runkosarjan osalta Karjalan herruuden itselleen puhtaasti otteluvoitoin 2-0, kun se kukisti Josban vieraskentällä rangaistuslaukausten jälkeen lukemin 3-4 (2-3, 0-0, 1-0, 0-1 rl.). Näin ollen sinipaidat siirtyi jälleen Divarin piikkipaikalle, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. 
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka otti voiton vastaan, mutta näki joukkueensa esityksessä paljon parantamisen varaa.
- Osin Josban hyvyyttä, osin meidän heikkoutta tänään se, että ei päästy kolmanteen erään selkeämmässä johtoasemassa. Erityisesti toisessa erässä avautui iso läjä ihan ykköskategorian maalipaikkoja, mutta tänään kävi vähän niin, että se viimeisen ratkaisun laatu jätti toivomisen varaa tai sitten lähdettiin siirtelemään. Ei voi olla tähän tyytyväinen. Toki Josban kaksi ensimmäistä maalia oli melkoista hillopullaa eikä se lopun tasoituskaan ihan ilman pomppuja päässyt syntymään, mutta näitä tulee jos ei onnistuta tilanteita käyttämään. Pitää olla tällaisten yläpuolella. 
- Vaikka meillä on tässä taas viisi voittoa putkeen ja peli tuloksellisesti onkin kulkenut, meidän pitää tarkastella omaa tekemistämme jatkuvasti myös kriittisesti. Fakta on, että nämä viisi viimeistä voittopeliä ovat olleet joko tasan tai maalin pelejä kahden erän jälkeen. Kaikissa olisi paremmalla tekemisellä ollut tilaisuudet karata aiemminkin. Emme ole näitä tilaisuuksia kuitenkaan käyttäneet ja tänään jouduttiinkin sitten jo jatkoajalle kun sellaista viimeisen erän rykäisyä ei tullutkaan. Toki tässä voi nähdä myös paljon positiivista - jaksamme jauhaa siellä kolmannessakin erässä laajalla rintamalla ja sitä kautta 60 minuutin aikana viime aikoina pärjätty. Aina ei tarvitsisi kuitenkaan mennä vaikeimman kautta.
NST pelaa runkosarjansa päätökseen tiivistä tahtia. Sunnuntaina se saa Urheilutalolle vieraita Pohjanmaalta sarjan jumbosijalle jo jumittuneen Blue Foxin muodossa. 
- Vastustajalla ei ole enää sijoituksen suhteen pelattavaa, mutta helppo veikata, että sieltä tulee vastaan paineettomassa tilassa pelaava jengi. Tämä voi joskus näkyä negatiivisesti, mutta myös positiivisesti kun pitkään stressin alla pelannut joukkue pääsee pelaamaan ilman varsinaista panosta. 
- Meillä on omat selkeät työstökohteet sunnuntaina. Yksi on se omien tilanteiden hyväksikäyttö. Tulos ei saa liikaa ohjata ajatuksia, kehitettävää löytyy vielä ennen nousutaisteluja vaikka millä mitalla, päättää Kytöhonka.
Su 25.3. klo 15.00 NST-Blue Fox, Urheilutalo
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
12.03.2018Naiset päättävät runkosarjan lauantaina Huhtiniemessä
12.03.2018Mona Backman jatkaa NST:ssä

Siirry arkistoon »