Uutiset

NST haki pisteet Mosalta

Share |
15.02.2018

NST haki pisteet Mosalta

NST pidensi peräkkäisten otteluiden pisteputkensa jo 16 ottelun mittaiseksi, kun se kukisti keskiviikkoiltana kuuden ottelun voittoputkessa seilanneen Ervi Akatemian lukemin 2-5 (2-2, 0-2, 0-1). Voitolla NST siirtyi takaisin Divarin piikkipaikalle.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli kohtuullisen tyytyväinen peliesitykseen.

- Oikeastaan samat sanat kuin muutamassa viime pelissä - kohtuullisen hyvää maalinestopeliä ja tehokkuus omissa maalipaikoissa jätti toivomisen varaa. Keskiviikkona meiltä joutui jäämään sivuun Juho Simolin ja Joona Heiskanen ja tämän myötä ketjut hieman elivät. Paikkaajat Miro Veijalainen ja penkiltä avauserän jälkeen mukaan tullut Juho Pesari onnistuivat kuitenkin hienosti ja tämä on aina joukkueelle positiivinen asia. Hyvä tietää, että vaikka kumpikin näistä nuorukaisista on ollut pitkään pienellä peliajalla, he olivat heti valmiita hyppäämään mukaan ja täyttämään oman ruutunsa enemmän kuin hyvin. 

- Oli kuitenkin miellyttävä vastustaja. Ervi Akatemia tekee kotiläksynsä ja koittaa iskeä painetta tiettyihin paikkoihin meidän pelissämme. Sitten sitä pääsee mittaamaan itseään kyetäänkö pelin aikana sopeutumaan. Tänään avauserä ei ollut paras mahdollinen meiltä, mutta sitten päästiin viemään peliä paremmin ja paremmin. Läpäistiin siis tämä testi.

NST jatkaa pelejään viikon päästä torstaina Josban vieraana. Siitä joukkueella käynnistyykin terävään tahtiin pelattava loppusuora, sillä reiluun viikkoon NST pelaa neljä peliä.

- Kotietuun otettiin tämän voiton myötä aika vahva ote, mutta tavoitteemme oli runkosarjan piikkipaikka ja siihen ei vielä missään tapauksessa pinnat riitä. Mikään ei siis arjessa muutu, jokaiseen peliin valmistaudutaan yhtä huolellisesti kuin tähänkin saakka. Karjalan herruus kiinnostaa kovasti ensi torstaina ja sitä lähdetään hakemaan, päätti Kytöhonka.

19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
12.03.2018Naiset päättävät runkosarjan lauantaina Huhtiniemessä
12.03.2018Mona Backman jatkaa NST:ssä

Siirry arkistoon »