Uutiset

NST haki rutiininomaiset pisteet

Share |
10.02.2018

NST haki rutiininomaiset pisteet

NST kasvatti pisteputkensa jo 15 ottelun pituiseksi Tikkurilan Tiikereiden kustannuksella. Vajaan kahden viikon maaottelutauon jälkeen divarikentille palannut NST ei kyennyt tällä kertaa parhaimpaansa, mutta lopulta taululle kirjattiin selkeät 3-7 (2-1, 0-2, 1-4) voittolukemat. NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka myönsi tämän, mutta antoi silti tunnustusta joukkueelleen. 

- Ihan jokainen peli ei kai voi olla nappisuoritus. Pidän sitä ryhdikkyyden merkkinä, että vaikka tänään ei ollut paras päivä, pyrimme silti tällä hetkellä olemaan kentällä vastuullisia pallolla ja ilman. Se näkyy omiin menevissä maalimäärissä. Tämän vuoden puolella seitsemässä pelissä ollaan laskettu omiin suurin piirtein kolme per ottelu. Sen myötä voi usein pärjätä. 

Joukkueen pisteputkesta ei Kytöhongan mukaan ole tehty ryhmän arjessa numeroa.

- Ei se ole kyllä esillä millään muotoa. Ne pelit on jo pelattu. Totta kai tuo joukkueeseen positiivista fiilistä, että on löytynyt sellainen suoritusvarmuus, mutta jokaiseen peliin valmistaudutaan ihan samalla tavalla kuin aiemminkin. Kunnioitetaan jokaista eikä pelätä ketään. 

Kytöhonka näkee NST:n pelaamisessa vielä rutkasti parannettavaa.

- Niin, ennen kaikkea katson edelleen että meillä on hyvin harvoin onnistunut useampi kuin yksi kenttä kerrallaan löytämään sen oman hyvän tasonsa. Kertoo toki joukkueen leveydestä tällä hetkellä, että jokainen kentällinen kykenee vuorollaan iskemään tarvittavat osumat. Vaatimustaso pitää kuitenkin säilyttää sellaisena, että ei olla ennen tyytyväisiä siihen kokonaisuuteen ennen kuin saadaan kaikki "sylinterit" toimimaan samaan aikaan. Sitä vaaditaan joka tapauksessa tässä kevään aikana, mikäli halutaan lopulta viimeinen peli voittaa.

NST:n pelit jatkuvat ensi keskiviikkona, jolloin se matkaa Eräviikingit Akatemian vieraaksi. 

- Heillä kausi ollut vähän kaksijakoinen. Hyvä ja pelaava joukkue kuitenkin vastassa. Viime kohtaaminen Lappeenrannassa oli nähdäkseni laadukas salibandyottelu ja sellaista odotan keskiviikkonakin, päättää Kytöhonka.

23.01.2018ILMOITTAUDU Hippotapahtumaan!
19.02.2018Torstaina vastassa EräViikingit
18.02.2018Naiset voittivat Oulussa
15.02.2018NST haki pisteet Mosalta
14.02.2018Runkosarjan toiseksi viimeinen vierasottelu Oulussa lauantaina
12.02.2018Naisilta pisteet Turkuun ja Tampereelle
10.02.2018NST haki rutiininomaiset pisteet
06.02.2018Naisilla tuplapeliviikonloppu
29.01.2018NST:llä täyden pistepotin viikonloppu
28.01.2018PSS:lle pisteet Porvoossa

Siirry arkistoon »