Uutiset

Karhut kaatui tasapainoisen esityksen päätteeksi

Share |
08.01.2018

Karhut kaatui tasapainoisen esityksen päätteeksi

NST palasi kolmen viikon sarjatauolta sunnuntaina Porissa, jossa se kohtasi Karhut. Alusta asti ottelun komentoonsa ottanut lappeenrantalaisryhmä ei antanut sarjatauon näkyä liikaa otteissaan, vaan karkasi askel askeleelta ja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 2-7 (1-2, 0-2, 1-3).  NST:n tehokkain osa oli sunnuntaina sen kolmoskentäksi merkitty (Simolin-Alkki-Heiskanen; Möykkynen-Puhakka), joka möyhensi porilaisia viiden maalin verran päästämättä ainuttakaan omiin. 

Perttu Kytöhonka oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Joulutauko käytettiin pieneen irtiottoon ja kevyeen harjoitteluun, siinä ei varmaan isoja erilaisia linjauksia tässä sarjassa kenelläkään ole ollut. Oltiin tuloksellisesti ihan hyvässä iskussa tuossa marras-joulukuussa ja totta kai tauko tuo aina sellaista kysymysmerkkiä, että miten rytmi taas löytyy. Löytyi kuitenkin hyvin, eikä toki meidän tulosten kaivaminen mihinkään "momentumiin" ole perustunutkaan, vaan siihen kärsivälliseen prosessiin. 

- Tänään jäi petrattavaa maalipaikkojen luomisessa organisoidusti puolustavaa vastustajaa vastaan, siinä ehkä tauko hieman näkyi. Samoin varsinkin kolmannessa erässä aukesi kyllä iso läjä ylivoimahyökkäyksiä ja maalintekopaikkoja, joita tänään ei oikein muut kuin meidän "kolmonen" pystyneet käyttämään hyväkseen. 

Kytöhonka oli erityisen tyytyväinen uusitun kolmoskentän pelaamiseen.

- Kentällisellä oli yksi yhteinen treeni takana. Lisäksi Villellä (Alkki) kokemusta meidän pelaamisesta oli vasta kolmesta treenistä. Siinä mielessä todella rohkaiseva esitys koko viisikolta. Nythän tänäänkin taas onnistunut Joona Heiskanen (3+1) siirtyy puolustusvoimien palvelukseen ja jää nähtäväksi miten hän sieltä pääsee treenaamaan ja pelaamaan, joten pientä muuttujaa tässä toki on koko ajan ilmassa. Sekään ei kuitenkaan kamalasti eroa muista jengeistä, jotain pientä sopeutumista vaaditaan koko ajan. 

NST:n pelit jatkuu tulevana lauantaina Turussa, jossa se kohtaa upouuden Turun Palloiluhallin avajaisottelussa FBC Turun. 

- Mukava päästä testaamaan uusi halli. Toki myös itselle sellainen merkityksellinen ottelu, kun on varmasti paljon perhettä ja tuttuja katsomossa. Viime kaudella meidän Turun esiintyminen ei ollut suuri menestys, joten niitä mielikuvia koitetaan nyt vähän muuttaa, toteaa Kytöhonka. 

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
24.05.2018GDPR - tietosuojamme on kunnossa!
16.05.2018 12:00Santeri Raatarilasta NST:n uusi miesten päävalmentaja
16.05.2018Naisten valmennustiimi kaudelle 2018-2019
20.04.2018Pelaamaan NST:n Naisiin?
06.04.2018Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 8.6.2018 - ilmoittaudu mukaan!
02.04.2018TPS kaatui toistamiseen tiukalla taistelulla
02.04.2018NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!
30.03.2018Vähämaalinen vääntö Leaf Areenalla NSTVoimalle
29.03.2018Naisten kausi päättyi puolivälieriin

Siirry arkistoon »