Uutiset

Janne Ruipon kausi päättyi loukkaantumiseen - Mikko Sipari Sveitsiin

Share |
21.12.2017

Puolustaja Janne Ruipon kausi päättyi loukkaantumiseen

Puolustaja Janne Ruippo loukkasi takareitensä marraskuun lopulla pelatussa Suomen Cupin ottelussa. Magneettikuvissa havaittiin takareiden jänteen irronneen kokonaan, joten hänet jouduttiin leikkaamaan maanantaina Helsingissä. Kuntoutus alkaa tammikuussa ja luvassa on pitkä tauko peleihin. Hänen osaltaan tämä kausi päättyi loukkaantumiseen.

”No kyllähän se harmittaa, mielellään sitä olisi pelannut kauden loppuun, mutta eipä tälle ny mitään mahda. Eteenpäin.” Kommentoi Janne itse.

”Joukkueessa on pöhinä päällä ja pelillisesti on menty Pertun johdolla todella paljon eteenpäin. Uskon ja toivon, että loppukaudesta tulee menestyksekäs” Janne jatkaa.

NST menettää myös toisen kokeneemman osaston pelaajan loppukaudeksi, kun Mikko Sipari siirtyy Sveitsiin Jona-Uznach Flamesiin. Kytöhonka ja koko joukkue jäävät kaipaamaan "Soijan" läsnäoloa joukkueen arjessa.

Perttu Kytöhongan kommentit....

- Kosin (Janne Ruippo) loukkaantumisen myötä menetetään kyllä paljon positiivista johtajuutta. Hän on siitä lähtien kun noin vuosi sitten hyppäsi takaisin mukaan kentän puolelle ollut tärkeä palanen joukkuetta. Pelillinen puoli on aina minulle tärkeä, mutta iso juttu meidän joukkueemme kasvuprosessissa on ollut myös se, että olemme onnistuneet luomaan joukkueeseen yhteisen arvomaailman. Kosi on tässä joukkueen muun kokeneen osaston kanssa ollut elintärkeä palanen.

- Tuskin me ihan kokonaan eroon Kosista kuitenkaan vielä päästään. Hän on jo lupautunut auttamaan minua valmentamisen taustatöissä nyt kun ei pelaamaan pysty. Pelithän Kosilta ei taida loppua koskaan, Kytöhonka naurahtaa.


- Siparin olisin niinikään todella halunnut pitää joukkueessa myös loppukaudella, mutta hän sai Sveitsistä siinä määrin kiinnostavan työtarjouksen, että ymmärrän täysin tämän päätöksen. Sipari on nähnyt ja elänyt läheltä tämän joukkueen prosessin eri vaiheita ja ollut korvaamaton ihminen. Tiedän, että hän elää edelleen sydämellä mukana joukkueen matkassa, vaikka etäisyyttä onkin nyt hieman enemmän, Kytöhonka toteaa.
Divarin runkosarjaottelut jatkuvat NST:n osalta 7.1. vierasottelulla Porin Karhuja vastaan.

15.01.2018Lasse Kurronen ja Juho Meuronen jatkavat naisten maajoukkueen peräsimessä!
14.01.2018Naisille kauden ensimmäinen voitto
14.01.2018NST kaatoi FBC Turun - tiistaina ÅIF kotona
08.01.2018Karhut kaatui tasapainoisen esityksen päätteeksi
30.12.2017 9:00Ville Alkki NST:n riveihin
21.12.2017Janne Ruipon kausi päättyi loukkaantumiseen - Mikko Sipari Sveitsiin
19.12.2017Hyvää joulua
18.12.2017Naisten vuoden viimeinen ottelu päättyi tappioon
15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta

Siirry arkistoon »