Uutiset

NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle

Share |
15.12.2017

NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle

NST nappasi ensimmäisen kiinnityksen Karjalan herruuteen. Alussa tahmeasti toiminut hyökkäyspeli antoi Josballe avaimet hallita pelin rytmiä. Vierailijoiden 1-3 johtomaalin jälkeen NST ryhtyi nostamaan prässitasoa ja nappasi ottelun totaalisesti hallintaansa. Josba ei enää maalintekoaihioita käytännössä tämän jälkeen rakentanut ja vaikka kotijoukkue sortui pieneen tuhlailuunkin, loppulukemiksi kirjattiin NST:n 6-3 (0-1, 2-2, 4-0) voittolukemat.

NST:n Perttu Kytöhonka oli pelin jälkeen tyytyväinen joukkueensa nousuun vaikeasta tilanteesta.

- Meillä oli alla aika hyvä treeniviikko pienestä flunssailusta huolimatta. Torstaina treeneissä fiilis oli, että nähtiin melkeinpä parasta treeni-NST:tä tällä kaudella. Vainikaisen flunssa äityi kuitenkin sen verran ärhäkäksi, että alkulämmön jälkeen hän päätti liputtaa itsensä sivuun. Tämä tarkoitti sitten, että sekä ykkönen että kolmonen meni uusiksi. Emme me huonoja olleet alussa, mutta kun Josba puolusti hyvin ja meidän omassa hyökkäyspelissämme ehkä osin näiden muutosten myötä näkyi pientä viivettä, Josba pääsi kontrolloimaan pelin kulkua. 

- Kun toisen erän alussa sama meininki näytti jatkuvan, päätettiin lähteä voimakkaamman prässin kautta tuottamaan peliin lisää vauhtia ja epäorganisoituja tilanteita. Meidän työntöpelimme toimi hyvin ja Josba ei tällä kertaa siihen oikein kyennyt reagoimaan. Kolmas erä oli sitten ihan totaalista dominointia meiltä ja 6-3 mairittelee vierasjoukkuetta. Tänään meidän jätkät reagoivat muutoksiin mainiosti ja tällä kertaa peluutuksen tiivistäminenkin toimi. 

NST:n divaripelit ovat syksyn osalta paketissa - 14 peliä on tuottanut 20 sarjapistettä. Se on yksi piste vähemmän kuin mitä joukkue keräsi koko viime kauden aikana.

- Ei mietitä syyskauden yhteenvetoja vielä tässä kohtaa. Meillä on sunnuntaina Cupin puolivälierä todella kovaa kotijoukkuetta Nurmon Jymyä vastaan. Haluamme jatkaa välieriin ja pelata Cupin finaalipaikasta, joten nyt keskittyminen laitetaan siihen, ei sinänsä positiiviseen loppusyksyyn, päätti Kytöhonka.

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
21.03.2018Miesten päävalmentaja vaihtuu - tavoitteena liiga
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina

Siirry arkistoon »