Uutiset

Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta

Share |
02.12.2017

Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta

NST matkasi keskiviikkoiltana pisteen edellä olleen, Salibandyliigassa viime vuonna operoineen M-Teamin vieraaksi. NST viimeisteli tuloksellisesti täydellisen marraskuunsa nappaamalla arvokkaan 7-10 (0-2, 3-5, 4-3) vierasvoiton ja venyttäen voittoputkensa Divarissa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Cup mukaan lukien voitto oli jo kahdeksas peräkkäinen.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli tyytyväinen pisteisiin, mutta peliesitys jätti paljon parantamisen varaa.

- M-Team oli voittanut kaikki kuusi edellistä kotipeliään, joten siinä mielessä tuloksen hakeminen Ruskeasuolta oli tietenkin hyvä suoritus. Hyvän alun jälkeen meidän pelimme ei vaan pysynyt hanskassa. Vastustaja muutti omaa karvauspeliään pelin aikana ja tällä kertaa emme sopeutuneet siihen muutokseen kovin hyvin. Hyvä, että pisteet tuli ja tuli samalla lisää oppia. Kaukana valmiista tässä edelleen ollaan.

Voitto nosti NST:n ainakin hetkellisesti sarjan kärkeen. 

- No totta kai se tuntuu joukkueesta hyvältä. Tuossa loppukeväästä olimme ottelun päässä putoamisesta, joten nyt kun sitä prosessia on tässä painettu ja vähän pieniä palkintojakin tulee, onhan se palkitsevaa ja tuo energiaa tuonne treenikentälle. Mutta, ei tässä nyt olla mitään haihattelemassa. Sarja ei ole vielä puolivälissäkään. 

Sarjanousija O2 maanantaina kylään

 

NST:n pelit jatkuvat heti maanantaina Urheilutalolla, kun joukkue saa vastaansa sarjanousija O2-Jyväskylän. Jyväskyläläiset aloittivat Divarin vauhdilla voittamalla kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta seuraavat kuusi peliä tuottivat pelkkiä tappioita - tosin kaksi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. O2 osoitti kuitenkin vaarallisuutensa kaatamalla Karhut vieraskentällä ja pistämällä samalla putkensa poikki. 

- O2 uusi tuttavuus, mutta sellainen positiivinen sarjanousija. He olivat monta vuotta kakkosdivarin eliittiä ja nousijaehdokkaita, mutta aina jossain kohtaa jäi luu kouraan. Nyt se nousu tuli ja joukkue ilman muuta kuuluu tälle sarjatasolle. Heidän osaltaan tehdään tutut taustatyöt ja valmistaudutaan huolellisesti.

- Tuosta M-Team -pelistä halutaan ehdottomasti ottaa mukaan se ottelun startti ja miten pystyimme kontrolloimaan kenttätapahtumia. Pitää olla myös valmiimpi sopeutumaan pelin aikana erilaisiin muutoksiin. 

- Ollaan esiinnytty kotona nähdäkseni melko tyylikkäästi, avauskierroksen rankkaritappion jälkeen ei olla pisteitä muiden matkaan annettu. Tästä on tarkoitus pitää kiinni maanantaina, päättää Kytöhonka.

NST - O2-Jyväskylä ma 4.12. klo 18.30, Urheilutalo

15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta
13.12.2017Mehiläinen NST:n uusi terveydenhuollon yhteistyökumppani!
02.12.2017Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta
27.11.2017NST kaatoi liigajoukkue Indiansin
25.11.2017Sunnuntaina Cup-herkkua - Indians saapuu kylään!
20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi

Siirry arkistoon »