Uutiset

NST kaatoi liigajoukkue Indiansin

Share |
27.11.2017

NST kaatoi liigajoukkue Indiansin

NST kohtasi sunnuntaina Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa liigajoukkue Westend Indiansin. Ensimmäisen erän tunnustelun jälkeen kotijoukkue meni hienosti kannustaneen yleisön edessä menojaan ja lopulta taululla oli selkeät 7-4 (0-1, 4-1, 3-2) lukemat NST:n hyväksi. NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli kohtuullisen tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Avauserä meni hieman ohi koko joukkueelta. Liigajoukkueen pelinopeus niin puolustaessa kuin hyökätessäkin oli meille uusi kokemus ja vaikka kentällä tehtiin ihan kohtuullisen hyviä päätöksiä, toteutus jäi hieman vajaaksi. Kun pelaat ylempänä pelaavaa joukkuetta vastaan, juuri tämä on se isoin haaste. Päästiin kakkoserässä paremmin peliin kiinni ja sen jälkeen homma hoidettiin tyylikkäästi. 

Indians saapui Lappeenrantaan kapealla ryhmällä ja ilman suurimpia tähtiään. 

- No, se on asia johon me emme voineet vaikuttaa. Jokainen valitsee kokoonpanonsa omista lähtökohdistaan. Meille Cup on kuitenkin merkityksellinen ja pyritään voittamaan jokainen vastaan tuleva joukkue. Meillä ei tässä seurassa ole viime kausien ajalta liikaa voitettuja pelejä takataskussa. Tässä on nyt mukana vielä 3-4 liigajoukkuetta ja sitten 4-5 alemman sarjatason jengiä. Me emme ihan hetkeen ole pääsemässä lähemmäksi jonkin ison voittamista, jos nyt Divaria ei lasketa. 

- Isommassa kuvassa Cupin arvostus on tietenkin säännöllinen puheenaihe. Nyt kun on tehty toimenpiteitä, jonka myötä kaikki pääsarjajoukkueet ovat mukana, sitten sen merkityksen rakentavat ihan jokainen seura yhdessä panostamalla kilpailuun. Toki Salibandyliitto voisi tuoda Cupia myös esille, nyt ei uutisia ole ja tulokset pitää hakea jonkun viiden klikkauksen kautta. 

- Merkitys eri asioille syntyy teoilla. Viime kädessä on kyse kollektiivisesta yhteisymmärryksestä ja "sopimuksesta", että jokin asia on tärkeä. Tämä pätee moneen asiaan, niin urheiluvarusteissa valmentamiseen kuin sitten Cupin arvostukseenkin. 

Cupin puolivälierien runkopäivä on 17.12. Puolivälierävastustaja selviää lähipäivinä.

Keskiviikkona M-Team vieraissa

 

NST:n pelit jatkuvat heti keskiviikkona, jolloin se kohtaa Divarin kärkikamppailussa Salibandyliigasta pudonneen M-Teamin vieraskentällä. M-Team on aloittanut sarjan väkevästi ja se on saldonnut kymmenestä pelistä kahdeksan voittoa. 

- M-Team -peli päättää meidän haastavan marraskuumme. Edellisenä viikonloppuna selvitimme yhden kärkijoukkuetestin kohtuullisen tyylikkäästi, nyt on sitten luvassa viimeinen vieraspeli ennen joulua. M-Team uudistui jonkin verran, kuten tuppaa käymään aina kun joukkue tulee sarjaporrasta alemmas, mutta perusrunko on säilynyt laadukkaana. He ovat päästäneet vähiten maaleja (48) tässä sarjassa ja kun ottaa huomioon, että niistä päästetyistä maaleista 19 on tullut kahdessa tappiopelissä, voidaan jo pelkästään tilastoja katsomalla luoda mielikuva tiiviistä ja yhtenäisestä joukkueesta. 

- Meidän ykköskenttä on viime aikoina vetänyt aika vahvasti. Itse odotan, että saamme kaikki viisikot samaan aikaan omalle hyvälle tasolleen. Peli on vahvasti tuloillaan, mutta edelleen on paljon hommia edessä sen kanssa. Ei olla tyytyväisiä vielä tähän tilanteeseen, päättää Kytöhonka.

M-Team - NST ke 29.11. klo 18.30, Ruskeasuo

15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta
13.12.2017Mehiläinen NST:n uusi terveydenhuollon yhteistyökumppani!
02.12.2017Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta
27.11.2017NST kaatoi liigajoukkue Indiansin
25.11.2017Sunnuntaina Cup-herkkua - Indians saapuu kylään!
20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi

Siirry arkistoon »