Uutiset

Kolmas kerta toden sanoi - NST haki pisteet Pohjanmaalta

Share |
30.10.2017

Kolmas kerta toden sanoi - NST haki pisteet Pohjanmaalta

NST:n kaksi ensimmäistä yritystä hakea sarjapisteitä Pohjanmaalta eivät onnistuneet, kun SB Vaasa ja Nurmon Jymy pitivät lappeenrantalaiset pihdeissä. Kolmas yritys toi kuitenkin tuloksen, kun NST kaatoi Blue Foxin lukemin 3-6 (1-2, 1-2, 1-2). 

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli tyytyväinen pisteisiin ja pelisitykseen.

- Blue Foxin uudistunut joukkue ei ole vielä pisteillä juhlinut, mutta joka pelissä loppulukemat ovat olleet tiukanpuoleiset. Blue Foxin joukkue pelaa vuodesta toiseen yhtenäistä salibandyä, jossa ei vastustaja saa mitään ilmaiseksi ja kun meillä oli takana jo kolme peliä matkustamisineen viikon sisään, tiedettiin haaste kovaksi. 

- Ei ollut ihan ideaali valmistautuminen sunnuntaihin ja jouduttiin huomattavasti normaalia enemmän käymään asioita läpi puheen tasolla, mutta joukkue esiintyi hyvin yhtenäisesti alusta alkaen. Oltiin nyt huomattavasti tiiviimpiä niin hyökätessä kuin puolustaessa ja sen myötä sellaiset ison tilan epäorganisoidut hetket oli melko vähissä. Tämä taas johtaa sitten usein myös siihen, että palloa ei tarvi ihan mahdottoman monta kertaa poimia omasta verkosta. Olen tyytyväinen, että vain kolme meni omiin.

- Ei tämä nappionnistuminen ollut kuitenkaan. Ylivoimapelaaminen oli heikkoa - meillä olisi ollut paremmalla tehokkuudella sauma karata jo ottelun alkupuolella - ja se on hyvän startin jälkeen jättänyt aika paljon sijaa parantamiselle. Pitää siitä ottaa nyt reilummin kiinni.

NST:n seuraava ottelu pelataan torstaina 9.11., kun Tikkurilan Tiikerit saapuu Lappeenrantaan. Kytöhonka ottaa pienen breikin mielellään vastaan.

- Tämä oli joukkueelle melkoisen raskas rykäisy - kahtena viikonloppuna peräkkäin pitkät bussimatkat ja siihen väliin vielä Cup-matsi. Positiivista oli, että kaksi jälkimmäistä peliä saatiin pidettyä oma maali paremmin tilkittynä. Nyt treenataan vähän vähemmän tällä viikolla, mutta intensiivisesti. Seuraavan viikonlopun jälkeen laitetaan katseet taas sarjapeleihin, päätti Kytöhonka.

23.01.2018ILMOITTAUDU Hippotapahtumaan!
19.02.2018Torstaina vastassa EräViikingit
18.02.2018Naiset voittivat Oulussa
15.02.2018NST haki pisteet Mosalta
14.02.2018Runkosarjan toiseksi viimeinen vierasottelu Oulussa lauantaina
12.02.2018Naisilta pisteet Turkuun ja Tampereelle
10.02.2018NST haki rutiininomaiset pisteet
06.02.2018Naisilla tuplapeliviikonloppu
29.01.2018NST:llä täyden pistepotin viikonloppu
28.01.2018PSS:lle pisteet Porvoossa

Siirry arkistoon »