Uutiset

Kolmas kerta toden sanoi - NST haki pisteet Pohjanmaalta

Share |
30.10.2017

Kolmas kerta toden sanoi - NST haki pisteet Pohjanmaalta

NST:n kaksi ensimmäistä yritystä hakea sarjapisteitä Pohjanmaalta eivät onnistuneet, kun SB Vaasa ja Nurmon Jymy pitivät lappeenrantalaiset pihdeissä. Kolmas yritys toi kuitenkin tuloksen, kun NST kaatoi Blue Foxin lukemin 3-6 (1-2, 1-2, 1-2). 

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli tyytyväinen pisteisiin ja pelisitykseen.

- Blue Foxin uudistunut joukkue ei ole vielä pisteillä juhlinut, mutta joka pelissä loppulukemat ovat olleet tiukanpuoleiset. Blue Foxin joukkue pelaa vuodesta toiseen yhtenäistä salibandyä, jossa ei vastustaja saa mitään ilmaiseksi ja kun meillä oli takana jo kolme peliä matkustamisineen viikon sisään, tiedettiin haaste kovaksi. 

- Ei ollut ihan ideaali valmistautuminen sunnuntaihin ja jouduttiin huomattavasti normaalia enemmän käymään asioita läpi puheen tasolla, mutta joukkue esiintyi hyvin yhtenäisesti alusta alkaen. Oltiin nyt huomattavasti tiiviimpiä niin hyökätessä kuin puolustaessa ja sen myötä sellaiset ison tilan epäorganisoidut hetket oli melko vähissä. Tämä taas johtaa sitten usein myös siihen, että palloa ei tarvi ihan mahdottoman monta kertaa poimia omasta verkosta. Olen tyytyväinen, että vain kolme meni omiin.

- Ei tämä nappionnistuminen ollut kuitenkaan. Ylivoimapelaaminen oli heikkoa - meillä olisi ollut paremmalla tehokkuudella sauma karata jo ottelun alkupuolella - ja se on hyvän startin jälkeen jättänyt aika paljon sijaa parantamiselle. Pitää siitä ottaa nyt reilummin kiinni.

NST:n seuraava ottelu pelataan torstaina 9.11., kun Tikkurilan Tiikerit saapuu Lappeenrantaan. Kytöhonka ottaa pienen breikin mielellään vastaan.

- Tämä oli joukkueelle melkoisen raskas rykäisy - kahtena viikonloppuna peräkkäin pitkät bussimatkat ja siihen väliin vielä Cup-matsi. Positiivista oli, että kaksi jälkimmäistä peliä saatiin pidettyä oma maali paremmin tilkittynä. Nyt treenataan vähän vähemmän tällä viikolla, mutta intensiivisesti. Seuraavan viikonlopun jälkeen laitetaan katseet taas sarjapeleihin, päätti Kytöhonka.

20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi
10.11.2017 10:00Kati Kütisaar NST:n riveihin
10.11.2017NST:lle pisteet rutiiniesityksellä
09.11.2017NST palaa tauolta - Tiikerit vastaan kotiluolassa
08.11.2017Naiset kohtaavat Tampereen Kooveen lauantaina Urheilutalolla
30.10.2017Lauantaina Fosu ja sunnuntaina TPS pelit vieraissa
30.10.2017Kolmas kerta toden sanoi - NST haki pisteet Pohjanmaalta

Siirry arkistoon »