Uutiset

NST matkustaa Pohjanmaalle - Kova haaste edessä

Share |
20.10.2017

NST matkustaa Pohjanmaalle - “Kova haaste edessä”

NST tekee ensimmäisen pidemmän vieraspelimatkansa tulevana viikonloppuna, jolloin Venton bussi kääntää nokkansa kohti Pohjanmaata. Lauantaina NST kohtaa Divarin suosikkeihin kuuluvan SB Vaasan ja sunnuntaina viime kauden sensaatiojoukkue Nurmon Jymyn. Kumpikin vastustajista on aloittanut kautensa mukavasti - molemmat ovat napanneet alkukauden otteluistaan pisteen NST:tä enemmän. 

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhongan mukaan tuplaviikonloppu luo kovan haasteen lappeenrantalaisille.

- Kova haaste edessä. SB Vaasa oli viime kaudella meille sellainen joukkue, jota emme onnistuneet voittamaan. Kotona pistettiin vähän hanttiin, mutta tammikuussa vieraskentällä ei ollut kyllä mitään palaa. Joukkue on nyt vahvistunut reippaasti ja siltä löytyy kovia ratkaisijoita kahteen ekaan kenttään. Kolmannessa kentässä heillä on muuten vaan raskaita pelaajia ja ratkaisuihin ovat hekin kyenneet. Lisäksi penkin takana Divarin metkut läpikotaisin tunteva Jani Lipsanen on saanut ajaa näkemyksiään sisään reilun kauden verran, joten vahva ryhmä vastassa.

- Painissa emme isokokoiselle vaasalaisryhmälle pärjää. Meidän täytyy onnistua omassa hyökkäyspelissämme erittäin hyvin ja pitää pelinopeus korkealla. Sen myötä voimme saada pelin aikaan.

Sunnuntaina NST matkustaa Seinäjoen kupeeseen Nurmon Jymyn vieraaksi.

- NJ oli viime kauden yllättäjäjoukkue. Jumboksi povattu jengi oli lopulta viittä vaille Divarin finaalissa ja ihan ansiosta. Alkukausi oli vielä tuloksellisesti ailahteleva, mutta sitten joukkue lähti lentoon. Voitimme heidät vieraskentällä värikkäässä pelissä, mutta tammikuussa kotona olikin synkempää. Ottelu oli 0-6 puolivälissä ja niitä meidän viime kauden vaikeimpia hetkiä ylipäätään. NJ on kokenut ryhmä, heidän puolustuspelaamisensa on yhtenäistä ja sitoutunutta ja maalissa vielä Divarin kärkipään myyriä. 

Kytöhonka näkee viikonlopun pelit mielenkiintoisena testinä joukkueelleen.

- Olemme olleet enemmän tai vähemmän kuskin paikalla nyt kaikissa kauden alun peleissä. Kaikista emme ole kyenneet tästä huolimatta pisteitä ottamaan mukaamme. Nyt on odotettavissa, että kumpikin vastustajista tulee aika kovaa ja haluaa myös pitää palloa vahvasti. Toki Karhutkin tätä halusi, mutta siinä pelissä onnistuttiin omassa hyökkäyspelissä hyvin. 

- Joka tapauksessa, tämä tekee peleistä varmasti hieman eriluonteisia kuin mitä tähän asti on pelattu. Odotan kyllä, että meidän kokenut osasto, joka on keitetty kovissakin liemissä, nousee näyttämään esimerkkiä, päättää Kytöhonka.

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
24.05.2018GDPR - tietosuojamme on kunnossa!
16.05.2018 12:00Santeri Raatarilasta NST:n uusi miesten päävalmentaja
16.05.2018Naisten valmennustiimi kaudelle 2018-2019
20.04.2018Pelaamaan NST:n Naisiin?
06.04.2018Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 8.6.2018 - ilmoittaudu mukaan!
02.04.2018TPS kaatui toistamiseen tiukalla taistelulla
02.04.2018NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!
30.03.2018Vähämaalinen vääntö Leaf Areenalla NSTVoimalle
29.03.2018Naisten kausi päättyi puolivälieriin

Siirry arkistoon »