Uutiset

Lauantaina pelataan tuplapanoksella - NST saa vieraita pohjoisesta

Share |
12.10.2017

Lauantaina pelataan tuplapanoksella - NST saa vieraita pohjoisesta

Parin viikon tauko peleistä päättyy tulevana lauantaina, kun NST saa vieraakseen Limingan Niittomiehet. LNM on aloittanut kautensa kahdella tappiolla, joista jälkimmäinen tuli Josbaa vastaan jatkoajalla. Uusien sääntöjen myötä tämä tarkoittaa sitä, että Niittareilla on sarjataulukossa tällä hetkellä yksi piste. Viime kaudella kumpikin joukkue voitti keskinäisen kohtaamisen kotonaan. 

NST:n kausi lähti käyntiin positiivisissa ja melko tehokkaissa merkeissä kotiluolassa, mutta edellinen peli ÅIF:ia vastaan kääntyi supertehokkaan alun jälkeen lähinnä tervanjuonniksi ja Sipoosta jouduttiin poistumaan 8-6 tappiolukemat niskassa. NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka uskoo edellisen pelin toimineen hyvänä muistutuksena joukkueelle.

- Kaikki olivat todella pettyneitä itseensä ÅIF-pelin jälkeen. Emme kyenneet tekemään pelistä meidän näköistämme kuin hetkittäin. Nuokin hetket tosin olisivat voineet riittää tuomaan pisteet Lappeenrantaan, mutta tehokkuus ÅIF:in päässä ei riittänyt ja toisaalta emme pelanneet jämäkästi omassa päässä. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen siihen reaktioon, mikä joukkueessa tuon matsin jälkeen oli. Jos viime kaudella tappiot tuntuivat ajoittain “normaalilta”, nyt on selvästi näkynyt se, että joukkue odottaa itseltään parempaa. 

- LNM on tosi urheilullinen joukkue ja se pelaa yhtenäistä puolustuspeliä. Uskon kuitenkin, että jos saamme kotiavausviikonlopun malliin pelimme rullaamaan, olemme aika vaikeasti voitettava jengi. Siitä lähdetään edelleen, että parin hankalamman kauden jälkeen kotiyleisölle tarjotaan viihdettä ja joka pelin osa-alueella vahva NST, päättää Kytöhonka.

NST-LNM on samalla suomen cupin ottelu. Voittaja jatkaa pelejään Cupin 5.kierroksella.

NST-LNM la 14.1. klo 18.30, Urheilutalo

15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta
13.12.2017Mehiläinen NST:n uusi terveydenhuollon yhteistyökumppani!
02.12.2017Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta
27.11.2017NST kaatoi liigajoukkue Indiansin
25.11.2017Sunnuntaina Cup-herkkua - Indians saapuu kylään!
20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi

Siirry arkistoon »