Uutiset

ÅIF taisteli voiton NST:stä

Share |
01.10.2017

ÅIF taisteli voiton NST:stä

NST lähti kauden ensimmäiseen vierasotteluun onnistunut avausviikonloppu takanaan. Vaikka täyttä pistepottia ei tuolloin tullutkaan, peli näytti hyvältä ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. ÅIF-kamppailu lähti tuloksellisesti erittäin tehokkaasti liikkelle, sillä kahdeksan minuutin pelin jälkeen taululla oli jo NST:n 0-3 johtolukemat. Peli ei kuitenkaan vastannut täysin tulostaulun numeroita. ÅIF kiri tuntumalle ja pysyi siinä sitkeästi toisenkin erän ajan, vaikka NST:lle tarjoutui useampia ykkösluokan maalintekotilanteita. Kolmas erä starttasi NST:n kannalta murheellisesti ÅIF:in tehtyä kaksi pikamaalia. ÅIF ei enää johtoasemastaan luopunut, vaan vei kamppailun lopulta lukemin 8-6 (1-3, 3-2, 4-1) nimiinsä.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Minua ärsyttää aina presseissä se, että hävinneen joukkueen valmentaja ilmoittaa, että oli “kauden huonoin peli” ja miten kuitenkin “kaikki kunnia vastustajalle”. Enemmän tänään oli kyse siitä, että kumman jengin askelmerkeillä kentällä mentiin ja siinä ÅIF onnistui meitä paremmin. Meillä oli nostettu pelisuunnitelmassa tietyt asiat tärkeiksi ja tänään ei päästy niiden osalta korkealle tasolle. Oli erilainen haaste vastustajan osalta kuin avausviikonloppuna, emmekä kyenneet tänään tähän haasteeseen vastaamaan.

- Koko joukkue, päävalmentaja mukaan lukien, on nyt todella pettynyt omaan tekemisen laatuunsa ja se on ehkä se positiivinen juttu. Sellainen steppi tässä on henkisesti otettu, että tähän peliin lähdettiin omissa mielissä suosikkeina. Se on ihan terve asenne, mutta vielä ei kyllä annettu vastinetta tälle ajatukselle käytännön tasolla. 

- Epäonnistumisille voi niinikään rakentaa merkitystä. Tästä voidaan rakentaa hetki, joka on tärkeä jengin tämän kauden kasvua ajatellen. Emme halua tällaista fiilistä enää pelin jälkeen, päätti Kytöhonka. 

NST:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 14.10. klo 18.30, jolloin Urheilutalolle saapuu vieraaksi Limingan Niittomiehet. Ottelu on samalla TehoCupin kierros, eli kamppailussa on tuplapanos. 

21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
21.03.2018Miesten päävalmentaja vaihtuu - tavoitteena liiga
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina

Siirry arkistoon »