Uutiset

ÅIF taisteli voiton NST:stä

Share |
01.10.2017

ÅIF taisteli voiton NST:stä

NST lähti kauden ensimmäiseen vierasotteluun onnistunut avausviikonloppu takanaan. Vaikka täyttä pistepottia ei tuolloin tullutkaan, peli näytti hyvältä ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. ÅIF-kamppailu lähti tuloksellisesti erittäin tehokkaasti liikkelle, sillä kahdeksan minuutin pelin jälkeen taululla oli jo NST:n 0-3 johtolukemat. Peli ei kuitenkaan vastannut täysin tulostaulun numeroita. ÅIF kiri tuntumalle ja pysyi siinä sitkeästi toisenkin erän ajan, vaikka NST:lle tarjoutui useampia ykkösluokan maalintekotilanteita. Kolmas erä starttasi NST:n kannalta murheellisesti ÅIF:in tehtyä kaksi pikamaalia. ÅIF ei enää johtoasemastaan luopunut, vaan vei kamppailun lopulta lukemin 8-6 (1-3, 3-2, 4-1) nimiinsä.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Minua ärsyttää aina presseissä se, että hävinneen joukkueen valmentaja ilmoittaa, että oli “kauden huonoin peli” ja miten kuitenkin “kaikki kunnia vastustajalle”. Enemmän tänään oli kyse siitä, että kumman jengin askelmerkeillä kentällä mentiin ja siinä ÅIF onnistui meitä paremmin. Meillä oli nostettu pelisuunnitelmassa tietyt asiat tärkeiksi ja tänään ei päästy niiden osalta korkealle tasolle. Oli erilainen haaste vastustajan osalta kuin avausviikonloppuna, emmekä kyenneet tänään tähän haasteeseen vastaamaan.

- Koko joukkue, päävalmentaja mukaan lukien, on nyt todella pettynyt omaan tekemisen laatuunsa ja se on ehkä se positiivinen juttu. Sellainen steppi tässä on henkisesti otettu, että tähän peliin lähdettiin omissa mielissä suosikkeina. Se on ihan terve asenne, mutta vielä ei kyllä annettu vastinetta tälle ajatukselle käytännön tasolla. 

- Epäonnistumisille voi niinikään rakentaa merkitystä. Tästä voidaan rakentaa hetki, joka on tärkeä jengin tämän kauden kasvua ajatellen. Emme halua tällaista fiilistä enää pelin jälkeen, päätti Kytöhonka. 

NST:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 14.10. klo 18.30, jolloin Urheilutalolle saapuu vieraaksi Limingan Niittomiehet. Ottelu on samalla TehoCupin kierros, eli kamppailussa on tuplapanos. 

22.10.2017SB Vaasan tehokkuus liikaa NST:lle
20.10.2017NST matkustaa Pohjanmaalle - Kova haaste edessä
18.10.2017Naisten cup-taival jäi lyhyeksi, runkosarja jatkuu vierasottelulla
15.10.2017NST vei kaksi pistettä värikkäässä pelissä
12.10.2017Lauantaina pelataan tuplapanoksella - NST saa vieraita pohjoisesta
09.10.2017Naiset mukaan TEHO Sport Suomen Cupiin
08.10.2017Tuplapeli viikonloppu takana
01.10.2017Oilers NG B - NSTVoima B 7-8ja
01.10.2017ÅIF taisteli voiton NST:stä
25.09.2017Naisille jatkoaikatappio kotiavauksessa

Siirry arkistoon »