Uutiset

ÅIF taisteli voiton NST:stä

Share |
01.10.2017

ÅIF taisteli voiton NST:stä

NST lähti kauden ensimmäiseen vierasotteluun onnistunut avausviikonloppu takanaan. Vaikka täyttä pistepottia ei tuolloin tullutkaan, peli näytti hyvältä ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. ÅIF-kamppailu lähti tuloksellisesti erittäin tehokkaasti liikkelle, sillä kahdeksan minuutin pelin jälkeen taululla oli jo NST:n 0-3 johtolukemat. Peli ei kuitenkaan vastannut täysin tulostaulun numeroita. ÅIF kiri tuntumalle ja pysyi siinä sitkeästi toisenkin erän ajan, vaikka NST:lle tarjoutui useampia ykkösluokan maalintekotilanteita. Kolmas erä starttasi NST:n kannalta murheellisesti ÅIF:in tehtyä kaksi pikamaalia. ÅIF ei enää johtoasemastaan luopunut, vaan vei kamppailun lopulta lukemin 8-6 (1-3, 3-2, 4-1) nimiinsä.

NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Minua ärsyttää aina presseissä se, että hävinneen joukkueen valmentaja ilmoittaa, että oli “kauden huonoin peli” ja miten kuitenkin “kaikki kunnia vastustajalle”. Enemmän tänään oli kyse siitä, että kumman jengin askelmerkeillä kentällä mentiin ja siinä ÅIF onnistui meitä paremmin. Meillä oli nostettu pelisuunnitelmassa tietyt asiat tärkeiksi ja tänään ei päästy niiden osalta korkealle tasolle. Oli erilainen haaste vastustajan osalta kuin avausviikonloppuna, emmekä kyenneet tänään tähän haasteeseen vastaamaan.

- Koko joukkue, päävalmentaja mukaan lukien, on nyt todella pettynyt omaan tekemisen laatuunsa ja se on ehkä se positiivinen juttu. Sellainen steppi tässä on henkisesti otettu, että tähän peliin lähdettiin omissa mielissä suosikkeina. Se on ihan terve asenne, mutta vielä ei kyllä annettu vastinetta tälle ajatukselle käytännön tasolla. 

- Epäonnistumisille voi niinikään rakentaa merkitystä. Tästä voidaan rakentaa hetki, joka on tärkeä jengin tämän kauden kasvua ajatellen. Emme halua tällaista fiilistä enää pelin jälkeen, päätti Kytöhonka. 

NST:n seuraava ottelu pelataan lauantaina 14.10. klo 18.30, jolloin Urheilutalolle saapuu vieraaksi Limingan Niittomiehet. Ottelu on samalla TehoCupin kierros, eli kamppailussa on tuplapanos. 

15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta
13.12.2017Mehiläinen NST:n uusi terveydenhuollon yhteistyökumppani!
02.12.2017Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta
27.11.2017NST kaatoi liigajoukkue Indiansin
25.11.2017Sunnuntaina Cup-herkkua - Indians saapuu kylään!
20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi

Siirry arkistoon »