Uutiset

NST:lle rankkaritappio sarja-avauksessa

Share |
23.09.2017

NST taipui vasta rangastuslaukauskilpailussa

NST kohtasi viime vuoden sarja-avauksen tapaan salibandysivusto Pääkallon ykkössuosikiksi rankkaaman joukkueen. Vuosi sitten vastassa oli lopulta Salibandyliigaan noussut Welhot, tälle kertaa suosikin viittaa kantaa Karhut. Kahden nuorekkaan joukkueen kohtaamisesta tuli värikäs. NST onnistui nousemaan 3-5 tappioasemasta vajaa neljä minuuttia ennen loppua 7-6 johtoon, mutta Karhujen supertähti Benjamin Lepola vei illan kolmannellaan ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla ei ratkaisua löydetty, sitä seuranneessa rangaistuslaukauskilpailussa Karhut oli tällä kertaa parempi. Näin ollen pisteitä NST:lle tuli mukaan yksi, Karhuille kaksi. 
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonkaa viime hetken tasoitusosuma harmitti, mutta hän näki pelin muuten positiivisessa valossa.
- Hyvä lähtö peliin, toisessa erässä meidän yhtenäisyys kentällä rakoili ja kolmannessa saatiin taas paremmin viisikot samalle sivulle. Ihan tyypillistä ailahtelua, mutta pystytään kyllä parempaan. 
- Viime kauden lähtöön verrattuna eteenpäin on menty, sillä silloin hävittiin Welhoja vastaan 5v5-peli 1-10. Peli oli myös erinäköinen kuin tammikuun edellinen Karhut-kohtaaminen, jossa Karhut pakotti meidät kyllä vahvasti köysiin. Tänään vietiin aika selvästi pallollisesti peliä ja maalivahtien torjunnat (Monthan 12, Österman 33) kertoo hieman pelin kulusta, mutta mahtui siihen mukaan vähän hosumistakin. Sitä pitää petrata. 
- Joka tapauksessa, uskon, että näytimme kotiyleisölle että ei tässä ihan lepäilty olla, vaan työtä on tehty ja käyrä osoittaa hyvään suuntaan. Pystyimme viihdyttämään lappeenrantalaisyleisöä. Tykkäsin meidän aloitteellisuudesta ja rohkeudesta. Siihen kuuluu välillä sitten virhearviot, mutta opitaan. 

Matka jatkuu - Sunnuntaina uusi mahdollisuus

NST:n avausviikonloppu jatkuu huomenna kotipelillä FBC Turkua vastaan, joka taipui lauantaina vieraskentällä Josballe lukemin 4-3.
- Sieltä tulee monilta osin todella kokenut ryhmä vastaan. Otetaan tästä pelistä tämä yleisilme mukaan ja parannetaan niitä perusasioiden toteuttamista. Sitä kautta saadaan kotiyleisölle taas mukava ilta, päätti Kytöhonka.
NST-FBC Turku su 24.9. klo 17.00, Urheilutalo
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
19.03.2018Naisten runkosarja päätökseen - playoff-pelit alkavat perjantaina
19.03.2018NST:n kausi päättyi välieriin
18.03.2018NSTVoima B:n kauden toinen tavoite on saavutettu
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
12.03.2018Naiset päättävät runkosarjan lauantaina Huhtiniemessä
12.03.2018Mona Backman jatkaa NST:ssä

Siirry arkistoon »