Uutiset

NST:lle rankkaritappio sarja-avauksessa

Share |
23.09.2017

NST taipui vasta rangastuslaukauskilpailussa

NST kohtasi viime vuoden sarja-avauksen tapaan salibandysivusto Pääkallon ykkössuosikiksi rankkaaman joukkueen. Vuosi sitten vastassa oli lopulta Salibandyliigaan noussut Welhot, tälle kertaa suosikin viittaa kantaa Karhut. Kahden nuorekkaan joukkueen kohtaamisesta tuli värikäs. NST onnistui nousemaan 3-5 tappioasemasta vajaa neljä minuuttia ennen loppua 7-6 johtoon, mutta Karhujen supertähti Benjamin Lepola vei illan kolmannellaan ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla ei ratkaisua löydetty, sitä seuranneessa rangaistuslaukauskilpailussa Karhut oli tällä kertaa parempi. Näin ollen pisteitä NST:lle tuli mukaan yksi, Karhuille kaksi. 
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonkaa viime hetken tasoitusosuma harmitti, mutta hän näki pelin muuten positiivisessa valossa.
- Hyvä lähtö peliin, toisessa erässä meidän yhtenäisyys kentällä rakoili ja kolmannessa saatiin taas paremmin viisikot samalle sivulle. Ihan tyypillistä ailahtelua, mutta pystytään kyllä parempaan. 
- Viime kauden lähtöön verrattuna eteenpäin on menty, sillä silloin hävittiin Welhoja vastaan 5v5-peli 1-10. Peli oli myös erinäköinen kuin tammikuun edellinen Karhut-kohtaaminen, jossa Karhut pakotti meidät kyllä vahvasti köysiin. Tänään vietiin aika selvästi pallollisesti peliä ja maalivahtien torjunnat (Monthan 12, Österman 33) kertoo hieman pelin kulusta, mutta mahtui siihen mukaan vähän hosumistakin. Sitä pitää petrata. 
- Joka tapauksessa, uskon, että näytimme kotiyleisölle että ei tässä ihan lepäilty olla, vaan työtä on tehty ja käyrä osoittaa hyvään suuntaan. Pystyimme viihdyttämään lappeenrantalaisyleisöä. Tykkäsin meidän aloitteellisuudesta ja rohkeudesta. Siihen kuuluu välillä sitten virhearviot, mutta opitaan. 

Matka jatkuu - Sunnuntaina uusi mahdollisuus

NST:n avausviikonloppu jatkuu huomenna kotipelillä FBC Turkua vastaan, joka taipui lauantaina vieraskentällä Josballe lukemin 4-3.
- Sieltä tulee monilta osin todella kokenut ryhmä vastaan. Otetaan tästä pelistä tämä yleisilme mukaan ja parannetaan niitä perusasioiden toteuttamista. Sitä kautta saadaan kotiyleisölle taas mukava ilta, päätti Kytöhonka.
NST-FBC Turku su 24.9. klo 17.00, Urheilutalo
15.12.2017NST:lle ensimmäinen kiinnitys Karjalan herruuteen - Josba jäi lopussa jyrän alle
15.12.2017NST ja Josba mittelöivät Karjalan herruudesta
13.12.2017Mehiläinen NST:n uusi terveydenhuollon yhteistyökumppani!
02.12.2017Voittoputki jatkui M-Teamin vieraana - maanantaina isännöidään O2:ta
27.11.2017NST kaatoi liigajoukkue Indiansin
25.11.2017Sunnuntaina Cup-herkkua - Indians saapuu kylään!
20.11.2017Kommentit Happee - NSTVoima
20.11.2017SB-Pro oli vahva kotonaan - naiset käyttävät MM-kisatauon pelin kehittämiseen
18.11.2017Loviisasta komea voitto - sunnuntaina uusiksi kotikentällä!
13.11.2017Eräviikingit Akatemia NST:n vieraaksi

Siirry arkistoon »