Uutiset

Menestyksekäs viikonloppu C1 pojille sekä B pojille

Share |
27.08.2017

NSTVoima B-pojat SM-sarjaan - yhteistyö kannattaa

NSTVoima B-poikien yhteisjoukkue taisteli viikonloppuna paikan tulevan kauden SM-sarjaan. Seinäjoella pelatussa SM-karsintojen toisella kierroksella NSTVoima voitti ensin kolme alkusarjan ottelua ja ratkaisevassa finaalissa NSTVoima oli 5-3 LNM B-poikia parempi. Näin NSTVoima pelaa tulevalla kaudella B-poikien SM-sarjaa.

B-poikien päävalmentaja Mika Valtosen mukaan koko viikonloppu oli ehjä kokonaisuus sekä pelillisesti, että henkisesti.

Joukkueen kasvutarina viime vuoden 1.divaripaikasta, kevään taisteluun playoff-peleihin huipentui nyt saavutettuun SM-sarjapaikkaan. Näin joukkueena ja seurana on otettu iso askel eteenpäin kehittyä juniorisalibandyn ykkösseurana. SM-sarja tarjoaa alueelle mahdollisuuden pelata Suomen parhaita joukkueita vastaa ja kehittyä, päättää Mika.

C1 pojat divariin - kovia pelejä luvassa koko kauden ajaksi

NST junioreilla oli muutenkin voitokas viikonloppu, koska NST C1-pojat taisteli tiensä C1-poikien 1.divariin. Pojat varmistivat divaripaikan sijoittumalla jatkokarsinnassa omassa lohkossaan toiseksi. Pelit pelattiin lauantaina Lappeenrannan urheilutalolla.

Valmentaja Joni Burmanin mukaan valtakunnallinen 1.divari on loistava paikka pojille kehittyä ja näin taistella keväällä vaikka SM-mitaleista playoff-karsintojen kautta. Lähdetään ryhmänä oppimaan uutta, mielet avoimina tulevalle.

NST:n juniorityö kehittyy - tärkeät sarjapaikat koko alueelle

NST:n nuorempien ikäluokkien valmentajana toimiva Ville Kuusela kommentoi tuoreita sarjapaikkoja.

Tämä on mahtava juttu että meidän joukkueet pääsevät pelaamaan valtakunnallisia sarjoja ja pääsevät haastamaan omien ikäluokkiensa kovia ryhmiä koko kauden ajan. Tämä on erittäin tärkeä juttu koko junioritoiminnallemme että pelaamme valtakunnallisissa sarjoissa vanhemmissa ikäluokissa. Nuoret pelaajanalut seuraavat tarkasti näitä poikia ja on hienoa että saamme tasokkaita matseja nyt kaupunkiin koko seuran mitalta.

Yhteistyö Imatran Voiman kanssa oli äärimmäisen hieno juttu, ja näen että vastaavaa tule tehdä vielä enemmän jatkossa alueellamme.

Seuran sisäinen yhteistyö mahdollistaa

Myös seuran sisäinen yhteistyö toi apuja C1 pojille, eli Asko Kilpeläisen vetämä C2 pojat tarjosi apua antamalla 3 tärkeää peluria C1 käyttöön vaikka omat karsinnat oli vielä kesken. Valitettavasti C2 poikien matka SM-sarjaan ei täyttynyt, mutta arvostan suuresti tätä tapaa että pelaajat pelaavat isomman kuvan kautta seurassamme. Tämä on tärkeää seuran sisäistä yhteistyötä jonka avulla voimme pärjätä myöhemmin, kiittelee Kuusela C2 poikien valmennusta.

Tärkeitä lisäpelejä luvassa

Imatran Voimaa edustava Toni Soikkeli näkee asian näin.

Hienoa työtä koko joukkueelta ja en usko et tähän olisi päästy ilman yhteisjoukkuetta. Nyt pojat pääsee pelaamaa koko kauden laadukkaita pelejä vaikkei miehissä vielä vastuuta tulisikaan, toteaa Imatran Voiman miesten edustusjoukkueen päävalmentaja.

NST:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Perttu Kytöhonka näkee sarjapaikat tärkeinä sijoituksina tulevaan.
B-poikien SM-sarjapaikka on todella tärkeä tälle alueelle ja näille pojille. Nyt on varmuudella tiedossa reilu 20 laadukasta ikäluokan huippuottelua. Pojille on hieno paikka nähdä, missä se kärki menee ja hilata sitä omaa rimaa jatkuvasti ylemmäs. Tämä on erittäin positiivinen asia myös miehille.

C1 Pojille tärkeitä pelejä - suunnitelma piti

Myös C1 saavutti tavoitteensa nappaamalla divaripaikan tulevalle kaudelle. NST:n valmentajilla on ollut fiksuja ajatuksia siitä, että aina se SM-sarjan ei kannata olla pakkomielle. Kun kehitetään koko joukkuetta, on tärkeä löytää koko joukkueelle sopiva sarjataso, päättää Perttu.

Koko seuraväki onnittelee molempiä ryhmiä hienosta saavutuksesta!

 
21.03.2018Junioripelaajia mahtuu mukaan toimintaan - kesätreenit alkaa!
24.05.2018GDPR - tietosuojamme on kunnossa!
16.05.2018 12:00Santeri Raatarilasta NST:n uusi miesten päävalmentaja
16.05.2018Naisten valmennustiimi kaudelle 2018-2019
20.04.2018Pelaamaan NST:n Naisiin?
06.04.2018Talkooväen Kiitos-sauna lämpiää pe 8.6.2018 - ilmoittaudu mukaan!
02.04.2018TPS kaatui toistamiseen tiukalla taistelulla
02.04.2018NST Junioreilla menestyksekäs kausi - finaalipelit häämöttää!
30.03.2018Vähämaalinen vääntö Leaf Areenalla NSTVoimalle
29.03.2018Naisten kausi päättyi puolivälieriin

Siirry arkistoon »