Uutiset

Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa

Share |
19.03.2018

Suru ja pettymys, ne ovat päällimmäiset tunteet tällä hetkellä. Kun ihminen heittäytyy johonkin täydellä keskittymisellä ja palolla, on lopputulos aina tunteikas. Tällä kertaa urheilu tarjosi kitkerää makua, niin kuin se tekee useimmille urheilijoille.

Pelasimme kuitenkin uskomattoman hienon kauden, josta voi olla ylpeä vaikkei tavoitteeseen päästykään. Liekö NST ollut ikinä minkään sarjan pallollisesti paras joukkue. Sitä me kuitenkin olimme ja vastustajatkin sen tunnustivat. Kahdessa kaudessa tällainen kehitys ”kusipääsalibandystä” täysin päinvastaiseen kertoo siitä, mikä merkitys valmennuksella on. Perttu teki kanssamme aivan loistavaa työtä, josta jäi puuttumaan vain se viimeinen todistuskappale eli liiganousu.

Prosessi joka alkoi noin kaksi vuotta sitten on oman urani hienointa aikaa, ja samaa mieltä on varmasti useampi joukkuetoverini. Viimeksi varmaan D-junioreissa on voinut kuvitella voittavansa minkä tahansa eteen tulevan vastustajan. Tunnen oloni etuoikeutetuksi, kun olen saanut olla katsomassa Joonatanin, Juuson, Samulin, Eren, Oskarin ja oikeastaan kaikkien meidän nuorien pelaajien toimintaa treeneissä ja peleissä. Suurimman osan ajasta sai olla aivan huuli pyöreänä siitä, miten taitavia jätkiä on voinut kehittyä tässä seurassa.

En kuitenkaan halua unohtaa meidän kokeneempaa osastoa, joka joutui aivan uudenlaisen haasteen eteen kaksi vuotta sitten. Piti opetella pelaaminen käytännössä uudestaan, kun vanhoilla hyvillä aseilla kyykkäämisellä ja tsemppaamisella ei tulosta pitkässä juoksussa tullut. Ensimmäinen kausi meni harjoitellessa ja tällä toisella kaudella tulos oli huomattavasti parempaa.

Todellakin sai tuntea ylpeyttä edustaessaan Nakkisormia, koska tiesimme tekevämme asioita paremmin kuin muut. Kun kausi nyt päättyi ennen aikojaan, tarkoittaa se sitä, että oma lupaukseni, jonka asetin kaksi vuotta sitten, jäi vielä saavuttamatta. NST kuuluu Salibandyliigaan, joten eiköhän tässä pelata vielä niin kauan kunnes eivät enää huoli mukaan tai kun tulevaisuudessa nostetaan kannua. Kiitoksia kaikille meidän kanssa toimineille, kannattajille, yhteistyökumppaneille ja henkilökohtaisille tukijoille. Ilman teitä ei olisi meitä. Uskon vahvasti, että vielä nähdään se päivä jolloin NST palaa miehissä liigakartalle, mutta se vaatii todellista intohimoa ja paloa tätä lajia kohtaan kaikilta seuran jäseniltä. Olemme hyvällä tiellä, mutta työnteko jatkukoon.

Nähdään jälleen ensi kaudella!

NST #5 Joonas Puhakka

10.12.2018NST ja Jarkko Nurmela sopimukseen loppukaudesta
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
11.03.2018Josba nappasi edun - sunnuntaina tulos tai ulos
04.03.2018NST päätti runkosarjan voittoon - puolivälierissä vastaan Josba
02.03.2018NST päättää runkosarjan kärkikamppailuun
01.03.2018NST kukisti O2:n ja tarttui tiukasti kiinni runkosarjan voittoon

Siirry arkistoon »