Uutiset

NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina

Share |
12.03.2018

NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
Lauantaina ensimmäisen puolivälieräottelun Josballe hävinnyt NST oli selkä seinää vasten Joensuun piskuisella Liikuntakeskus Energyllä. Tunnelmallinen ja intensiivinen kamppailu herätti NST:n toden teolla pelaamaan lähempänä omaa tasoaan eikä se jättänyt lopulta Josballe suuria mahdollisuuksia. Loppulukemiksi kirjattiin taululle 2-5 (1-0, 1-4, 0-1) ja puolivälieräsarja ratkeaa näin tiistaina Lappeenrannassa.
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa reagointiin.
- Koko joukkue oli aika tavalla turhautunut lauantain jälkeen. Emme pelanneet huonosti, mutta sellainen pieni viimeinen laatu jäi tekemisestä vähän joka osa-alueella. Siinä ei ollut mitään sen ihmeempää runkosarjan otteluihin verrattuna, mutta siinä missä siellä onnistuttiin tiukkoja matseja kääntämään olemalla kovia avainhetkillä, Josba oli tässä lauantaina edellä.
- Tuttuun tapaan kuitenkin kävimme pelin läpi ilman tunneanalyysejä ja voitiin todeta, että pienestä oli kiinni ja yleensä lauantain voimasuhteilla ottelu kyllä olisi meille kääntynyt. Näin ollen sunnuntaihin pystyttiin lähtemään luottavaisina ja ihan omaan tekemiseen luottaen. 
Josba aloitti sunnuntain ottelun kotiyleisönsä tukemana hyvin, mutta NST kesti alkurynnistyksen ja voimasuhteet kääntyivät erän aikana. 
- Siinä tuli yksi takaisku nopeasti annetusta lähivaparista - Josba on ollut tosi hyvä tällaisissa pienissä asioissa - mutta muuten tilanteita alkoi syntyä ja ainoastaan lauantain tapaan vajaa viimeistely piti meidät nollilla. Penkki oli tosi positiivinen tänään ja oli vahva luotto siihen, että kunhan saadaan pää auki, maaleja syntyy. Näin kävikin ja ansaitusti. Toisessa erässä olisi vaan pitänyt laittaa vielä lisää ja ratkaista peli. Siitä voi antaa edelleen risuja.
- Josba oli enemmän pallossa kolmannessa erässä, mutta pystyttiin kyllä hyvin kontrolloimaan tilannetta myös alivoimalla ja oma mieli oli hyvinkin levollinen koko ajan. 
Intensiivinen, mutta erittäin reilu sarja ratkeaa tiistaina Urheilutalolla. 
- Näin se menee, nyt tämä on paras yhdestä. Olo on luottavainen sunnuntain jäljiltä. Ei ollut helppo pelata tiiviisti puolustavaa Josbaa vastaan pienessä askissa heidän kotonaan, mutta selvitettiin tämä ottelupallo kohtuullisen tyylikkäästi ja heräsimme toden teolla näihin peleihin. Kun omalla tasolla vedetään tiistaina, päästään jatkamaan pelejä välierissä, päätti Kytöhonka.
3. puolivälieräottelu NST-Josba ti 13.3. klo 18.30, Urheilutalo
10.12.2018NST ja Jarkko Nurmela sopimukseen loppukaudesta
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
11.03.2018Josba nappasi edun - sunnuntaina tulos tai ulos
04.03.2018NST päätti runkosarjan voittoon - puolivälierissä vastaan Josba
02.03.2018NST päättää runkosarjan kärkikamppailuun
01.03.2018NST kukisti O2:n ja tarttui tiukasti kiinni runkosarjan voittoon

Siirry arkistoon »