Uutiset

NST päätti runkosarjan voittoon - puolivälierissä vastaan Josba

Share |
04.03.2018

NST päätti runkosarjan voittoon - puolivälierissä vastaan Josba
NST kohtasi runkosarjan viimeisellä kierroksella sen ainoan piikkipaikan uhkaajan M-Teamin. Tarkka ottelu eteni lopulta jatkoajalle saakka, jonka aikana Oskari Möykkynen iski voittomaalin rangaistuslaukauksesta. Loppulukemiksi taululle 5-4 (1-1, 1-2, 2-1, 1-0) ja NST:lle voitto numero 20 ja runkosarjan piikkipaikka. 
NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka kiitti joukkueensa asennoitumista.
- Runkosarjan voitto oli käytännössä hanskassa ennen ottelua, mutta joukkue halusi päättää tämän välitavoitteen voittoon. Vaikea peli, kentällä nähtiin tämän runkosarjan kaksi parasta joukkuetta ja M-Team näytti miksi se oli niinikään pelannut tasaisen tuloksekkaasti. He olivat hieman kapeammalla ryhmällä liikkeellä ja puolustivat matalalta, jonka myötä oli tosi haastavaa päästää maalintekopaikoille. Kun he vielä ovat tämän sarjan laadukkain vastahyökkäysjoukkue, tiukassa oli pisteet.
- Löydettiin kuitenkin keinot, kuten nyt aika monta kertaa aikaisemminkin. Siitä olen nimenomaan tyytyväinen, että on löydetty useita eri tapoja pärjätä. Joskus on voitettu vahvan hyökkäyspelin myötä, joskus isketty vastaan, joskus puolustettu yhtenäisesti. Lisäksi ratkaisumaalit iskenyt kenttä on vaihdellut käytännössä pelistä toiseen. Tämä on nyt ehdottomasti meidän vahvuus, kun lähdetään pelaamaan noususta.
Runkosarjan voitto tiesi sitä, että NST pääsi ensimmäisenä valitsemaan vastustajansa runkosarjan sijoilta 5.-8. Valinta kohdistui sijalle 8. päätyneeseen Joensuun Josbaan. Kytöhonka perusteli valintaa:
- Pelaajat keskustelivat keskenään ja päätyivät Josbaan ja valmennukselle se kävi. Urheilullisin perustein valinta tehtiin ja siihen urheilullisiin perusteisiin kuuluu paljon muutakin kuin kenttätapahtumat. He olivat kahdeksas, heillä on seitsemän pelin tappioputki alla ja voitimme molemmat keskinäiset. Ei siinä sen enempää tarvinnut miettiä. 
- Totta kai ymmärrämme, että hyvä runkosarja tarjoaa meille nyt vain kotiedun, ei muuta. Josballa on joukkueessaan vahvaa kokemusta ja jonkinlainen paikallisasetelma tuo vielä oman jännitteensä. Lisäksi edellinen keskinäinen ottelumme oli hyvin tasainen ja myös joulukuussa meidän piti tehdä täysi iltapuhde. Silti, kliseisesti, kaikki pitää voittaa. Aika sama se sitten on lopulta missä järjestyksessä vastustajat kohtaamme, jos ja kun viimeinen peli halutaan voittaa, päätti Kytöhonka. 
Ensimmäinen puolivälieräottelu NST-Josba la 10.3. klo 14.00, Huhtiniemi
10.12.2018NST ja Jarkko Nurmela sopimukseen loppukaudesta
19.03.2018Kausi päätökseen, Joonaksella on asiaa
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
18.03.2018Ensimmäinen ottelu Karhuille
14.03.2018NST kukisti Josban trillerissä ja jatkaa välieriin
12.03.2018NST tasasi puntit - välieräpaikka ratkeaa tiistaina
11.03.2018Josba nappasi edun - sunnuntaina tulos tai ulos
04.03.2018NST päätti runkosarjan voittoon - puolivälierissä vastaan Josba
02.03.2018NST päättää runkosarjan kärkikamppailuun
01.03.2018NST kukisti O2:n ja tarttui tiukasti kiinni runkosarjan voittoon

Siirry arkistoon »