NST Juniorit - liity mukaan

Riskitön valinta - menestys ei tule vahingossa

Kaudella 2017-2018 NST:llä on junioritoimintaa kaikissa ikäluokissa sekä pojissa että tytöissä.

Kaudella 2017-18 junioreistamme on syksyllä valittu 25 pelaajaa maajoukkuetoimintaan. Panostamme toiminnassamme laatuun ja siihen että pelaajapolkumme avulla nuoret voivat päästä Lappeenrannasta maailman huipulle.

NST:n junioritoiminnassa on mukana lähes 500 jäsentä ja määrä kasvaa jatkuvasti.


Mikä meidät erottaa muista?

NST:n vahvuutena on osaavat ja kokeneet valmentajat sekä ohjaajat

- Joukkueemme harjoittelee keskimäärin 3-4 kertaa viikossa ohjatusti ja tavoitteellisesti.

- Yhteistyömallimme avulla jokainen pelaaja saa pelata kauden aikana suuren määrän pelejä ja saa harjoitella aina omaa tasoa vastaavassa ryhmässä.

- Panostamme laatuun ja siitä merkkinä on mm. se että joka vuosi seuran pelaajia nousee maajoukkueisiin mukaan.

- Kaudella 2017-18 Seuramme pelaajia osallistuu salibandyliiton maajoukkuetoimintaan reippaasti yli 10 pelaajaa eri ikäluokista.

Junioritoimintamme on alueen kattavin ja tavoitteenamme on tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus harrastaa salibandya omien tavoitteiden mukaisessa ryhmässä.

NST on Kaakkois-Suomen menestynein salibandyn erikoiseura ja tarjoamme jäsenillemme alueen parasta valmennusta laadukkaissa olosuhteissa.

Maalivahtivalmennuksestamme vastaa maajoukkuetason valmentaja, ja seurassamme on useita ammattivalmentajatutkinnon omaavia valmentajia aina nuorimmista ikäluokista lähtien. 

NST:n juniorina pääset katsomaan edustusjoukkueiden pelejä veloituksetta sekä saat jäsenetumme käyttöösi seuran jäsenenä.


Voit testata salibandya veloituksetta 2 viikon ajan!

Tule mukaan toimintaamme ja voit ottaa suoraan yhteyttä joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, joiden yhteystiedot löydät joukkueiden omilta sivuilta tai seurainfon alta yhteystiedoista.

UUSIA JOUKKUEITA 2017-18:
KERHOT:

Keväällä 2017 tehdyssä jäsenkyselyssämme 100 % tyttöpuolen ja 99 % poikapuolen jäsenistä suosittelee toimintaamme muille pelaajille.

Kausimaksut muodostuvat joukkuekohtaisesti sarjatason mukaan.
- Toimintaa löytyy aluesarjoista valtakunnallisiin / SM-sarjoihin asti.

ILMOITTAUDUMINEN ja LISÄTIEDOT: 
salibandy@nst-lappeenranta.net

 

Seuraa NST:n Junioreita Facebookissa