Tulevat ottelut

8.11.2014 18:00
Miehet - SPV Ottelupaikka » 12.11.2014 18:30
Indians - Miehet Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

18.10.2014 17:00
Miehet - Salba6 - 3 » 12.10.2014 17:00
TPS - Miehet3 - 4 »

Tapahtumakalenteri

Lauantai  8.11.2014 18:00 Salibandyliiga
Keskiviikko  12.11.2014 18:30 Salibandyliiga

Uutiset

Otteluennakko NST - Josba

Share |
05.10.2006

Perjantaina se taas jatkuu! Salibandyliiga nimittäin. NST saa vastaansa Joensuun Josban, joka ensimmäisellä kierroksella pyyhki lattiaa "Juha-Pekka" Englundin Pirkkoja lumieränumeroin 5-0. Luvassa on kiihkeä karjalaisten kamppailu, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Ennakosta varoituksen sanana, että se on tehty isoa värikynää käyttäen, eikä kirjoittajalla ole mitään henkilökohtaista kyseisiä henkilöitä kohtaan. Toivonkin, että jokainen lukija pystyy käsittelemään tekstin sen vaatimalla huumorilla, vaikka joitakin ihmisiä on nimeltä mainittukin. Jos joku loukkaantuu, anteeksi pyydän jo etukäteen!

Vastakkain siis Karjalan kaksi kovaa! Ottelusta tekee mielenkiintoisen jo se, että Josbassa pelaa NST:stä lähteneitä pelimiehiä lähes kentällisen verran. Pelaaja, jota kannattaa seurata eniten on ehdottomasti Otto Moilanen. Jo harjoitusotteluissa mies näytti uskomatonta nopeuttaan ja ponnistusvoimaansa pomppimalla tuon tuosta yli reunusten. Tuhansien järvien maa Suomi on innostanut Oton vesiharrastuksiin ja mies onkin kalastelun ja sukeltamisen ehdotonta eliittiä salibandyliigassa. Kannattaa myös huomioida Oton nopeat kädet, kun hän viipeltää kulmaan. Snorkkeli ja lasit löytyvät päähän pelihousujen uumenista TODELLA huikealla vauhdilla. Juho Moilanen on todellinen herrasmiespelaaja, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Hän puolustaa hyvin ja pitää päänsä kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Johnny Kotro on nuorisomaajoukkueet kiertänyt bassoääni. Taitava pelaaja, joka nosti NST:n liigaan jatkoaikaosumallaan. Aiheuttaako Johnny harmaita hiuksia kasvattajaseuralleen perjantaina? Nähtäväksi jää. Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, kuitenkin kaikista näistä janttereista lyhyimpänä NST:n kasvattina Josbassa pelaa Tuomas Arponen, joka tunnetaan valtavasta tsempistään kentällä. Huomion arvosta "Bobissa" on hänen juuri ja juuri jalkaan mahtuvat "Lasse Viren"-malliset pelishortsit. Nämä persoonat tekevät Josbasta jo seuraamisen arvoisen. Fyysisenä joukkueena tunnettu Josba aikoo varmasti juosta NST:ltä jalat alta, Otto myös itseltään. Kun maalissa on maajoukkuetason Markus Suntila ja kenttäpelaajista löytyy sellaisia profiilipelaajia kuin Miikka Hulmi, Juhani Tuomainen sekä Lari Lähdesmäki, on varmaa ettei NST tule pääsemään helpolla.

Kotijoukkue kärsi ensimmäisessä ottelussa erittäin kirvelevän tappion Erää vastaan. Eniten kirpaisi varmasti Ilari Heikkistä, joka henkisen tuskan lisäksi sai kantaa myös fyysisen kivun tutkiessaan urheilutaloa katsomosta käsin. Lähes kuolemanvakavalta näyttänyt tilanne ei kuitenkaan tappanut "Ilua" vaan mies on intoa täynnä tulevaan koitokseen. "Helpotti heti ku sain paidan pois ja yleisö näki lihakset" kommentoi Heikkinen itse tapahtunutta.

Sitten asiaan. Ensimmäisen ottelun surkeat esitykset ovat varmasti antaneet joukkueelle valtavasti lisätsemppiä ja näytönhaluja, varsinkin kun testataan kajahtaako Karjalan etelä- vai pohjoispäästä. Seurattavan arvoisia pelaajia ovat Sami Kiviharju, jolle varmasti jäi hampaankoloon edellisestä Josba-kotiottelusta, jossa jo muutaman kerran mainittu vastustajapelaaja kokeili mailalla "Tedin" nivusten kestävyyttä. Myös edellisessä ottelussa 2 maalia tällännyt Ville Aapro jatkanee maalitehtailuaan, ja mikä parasta, reportteri sai Villen kiinni Luumäen motellin aulabaarista, jossa hän oli jakamassa nimikirjoituksia! Seuraavassa "Santun" mietteitä tulevasta ottelusta...

 

Terve Santtu! Ensimmäisessä pelissä 2 maalia, oletko katkera ettei raati huomannut 50% osuutta joukkueen osumista?
-Olen erittäin katkera, varsinkin kun ei raati ,eikä kukaan muukaan huomannut ensimmäisessä maalissa hienoa kärkkäriä millä pistin pallon pömpeliin.

Futishan on tunnetusti sinulle sydäntä lähellä, harmi että kyseessä oli salibandypeli, missä tietääkseni valtaosa maaleista tehdään mailalla...mutta, mutta... Seuraavaksi vastassa Josba. Heitä vastaan alla 2 harjoituspelitappiota. Millä eväillä Karjalan herruus siirretään sen eteläpäähän?
-Joo, Josba on kyllä aina sytyttänyt koko NST:n joukkueen pelaamaan. Asetelmat ovat herkulliset. Voitto tulee taistellen.

Uskon, että sytyttää nytkin. Josbassa pelaa myös sinulle ja muillekin lappeenrantalaisille tuttu Otto Moilanen, joka kesäihmisenä pitää paljon kalastuksesta ja sukelluksesta. Luuletko, että vesisirkus nähdään myös UT:lla perjantaina?
-Epäilemättä Otto ottaa sirkuksensa mukaan ja pitää huolta että kansa viihtyy ja tuomarit tarttuu syöttiin.

Kansa varmasti viihtyisi ilmankin, mutta erikoisuudet kentällä ovat aina hieno juttu. Asiasta elokuvateollisuuteen...Kausijulkaisun mukaan sinusta tehdään dokumenttia, ja olet myös Luumäen tavoitelluin ukkomies, sekä turhin julkkis. Miten dokumentin teko edistyy, joko patsasta ollaa pystyttämässä keskustaan?
-Itseasiassa patsaasta ei ole vielä puhuttu. terveisiä vaan Luumäen kunnan päättäjille. Mutta dokumentti toteutuu ensi keväänä jos päästään rahoituksesta yhteisymmärrykseen. Samat terveiset sinne päättäjille.

Onneksi ilmaisit mielipiteesi juuri tässä, sillä päättäjät varmasti lukevat! Entä mitä asioita jokaisen katsojan tulisi seurata tulevassa ottelussa? Nähdäänkö kentällä mielenkiintoisia taistelupareja?
-Jokaisen paikalle saapuvan katsojan on syytä seurata seuraavien parivaljakoiden esityksiä: Sami Kiviharju vs. Otto Moilanen, Matti Tiilikainen vs Johnny Kotro, Arto Vainikainen vs. Josban joukkue ja Ville Aapro vs. Oma maila.

Tiedän heti mistä puhut. Linkkivinkkinä myös heittäisin Otto Moilanen vs oma muisti, sillä kaverihan ei muistanut taannoisessa harjoitusottelussa nimeäni, vaikka olemme jutelleet monta kertaa kentän ulkopuolella. Laitappa Ville loppuun vielä terveiset faneille.
-Tervetuloa urheilutalolle katsomaan, kun oman kylän pojat pelaa!

Tervetuloa myös omasta ja edustamani firman puolesta! Suurkiitos ajastasi Ville!
-Kiva että kelpas, tänk juu itelles!

Näiden sanojen saattelemana kohti perjantaita! Urheilutalo odottaa täyttymistään! Varmista paikkasi eturivissä, tai edes yläkatsomossa, kun Karjalan herruus ratkeaa. NST - Josba 6.10.2006 klo 18.30! Tervetuloa kannustamaan!

 

-Reporter#91-

20.10.2014 Miehet kruunasivat juhlapäivän voitolla Rauman Salbasta.
12.10.2014 Miesten voittokulku vieraskentillä sai jatkoa Turussa
10.10.2014 Miehillä onnistunut ryöstöretki Erän vieraana
06.10.2014 Miehet taipuivat Classicille
30.09.2014 Miehille avaustappio kotikentällä
22.09.2014 Miehet kaatoivat Josban kauden avauksessa
18.09.2014 Ennakko: KarjalaBowl osa 1. Josba - NST
03.09.2014 Juttutuokio: Daniel Steiger
28.08.2014 Daniel Steiger ja Mikko Sipari NST:n paitaan, Vainikaiselle jatkosopimus
25.08.2014 Miehet vierailivat viikonloppuna Tallink Floorball- turnauksessa

Siirry arkistoon »